Big Brothers Big Sisters

Big Brothers Big Sisters is een internationaal opererende mentororganisatie die kwetsbare kinderen koppelt aan mentoren/vrijwilligers. Dankzij deze persoonlijke 1-op-1 relatie is Big Brothers Big Sisters in staat een verschil te maken en dat beetje aandacht te bieden dat elk kind zo hard nodig heeft. Op dit moment helpt het bedrijf ruim 130 kinderen per jaar. BBBS wordt ondersteund door de gemeente Rotterdam, fondsen en bedrijven.

Volledige ontzorging ICT

Wim Hendriks, Big Brothers Big Sisters: “Wij beschikten niet over professionele ICT ondersteuning en zijn daarom op zoek gegaan naar een systeembeheerder die ons op afstand en desgewenst nabij op een efficiënte wijze kon ondersteunen. Een dienstverlener die ons letterlijk en figuurlijk kon ontzorgen! Een relatie tipte ons over Digisource. We hebben met twee ICT dienstverleners gesproken en Digisource maakte in het kennismakingsgesprek een betrouwbare en deskundige indruk. Dat heeft ons doen besluiten om voor de samenwerking met Digisource te kiezen.”

ICT beheer

Peter van Lent, Digisource: “Het is voor Big Brothers Big Sisters zaak dat zij zich zoveel mogelijk kunnen bezighouden met hun belangrijke werkzaamheden. Wij verzorgen daarom het gehele ICT beheer van het bedrijf. Door middel van onze telefonieoplossingen zorgen we ervoor dat medewerkers gemakkelijk kunnen communiceren en dankzij onze verbindingen kunnen zij efficiënt werken. Ook bewaken wij de beveiliging van de systemen en zorgen we ervoor dat er altijd een goede back-up aanwezig is. Zo kan Big Brothers Big Sisters altijd zorgeloos werken.”


“Ons doel om ontzorgd te worden en over een veilig IT-systeem te beschikken is volledig gerealiseerd. Indien nodig nemen wij contact op met Digisource om kleine, zich voordoende problemen op te lossen. Tussentijds worden wij ook door Digisource van ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Digisource is een deskundige en klantvriendelijke organisatie, die wij zeker aan kunnen bevelen!”

Wim Hendriks
Big Brothers Big Sisters

Bent u ook op zoek naar een ICT bedrijf dat u volledig kan ontzorgen? Neem gerust eens contact met ons op!

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.