VoIP telefonie met DigiVoIP

Uw medewerkers moeten altijd en overal bereikbaar zijn. Zij werken vandaag de dag niet alleen op kantoor, maar zijn steeds vaker onderweg of werken bijvoorbeeld vanuit huis. Middels DigiVoip bellen zij altijd met uw zakelijk nummer en zijn zij niet meer locatieafhankelijk om professioneel telefonisch te communiceren.

Goedkoper telefoneren

Telefonie is een belangrijk communicatiemiddel en met DigiVoiP telefonie communiceert u altijd en overal. VoIP is een afkorting van Voice Over IP. U belt via een internetverbinding, maar het is ook mogelijk om via intranet te bellen. Bijkomend voordeel is dat het ook nog eens goedkoper is in vergelijking met traditionele telefonie.

Thuiswerken, net zoals op de zaak

Extra functionaliteiten zijn mogelijk, zoals voicemail of doorschakelen. Zo is thuiswerken geen belemmering en schakelen collega’s gemakkelijk een telefoongesprek door naar de collega die onderweg is. Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd kan plaatsvinden met DigiVoIP is nagenoeg onbeperkt, dit in tegenstelling tot analoge telefonie waarbij bellers bijvoorbeeld een bezettoon krijgen als u al in gesprek bent.

VAMO

Met Vast-mobiel integratie van Digisource maakt u op uw mobiele toestel gebruik van de functionaliteiten van de VoIP telefooncentrale. Zo worden uw mobiele toestellen hier ook echt onderdeel van. Dat biedt u veel extra mogelijkheden: u kunt onder meer koppelen met bedrijfsapplicaties, gespreksopnames maken van zowel vaste als mobiele gesprekken en uw collega’s zien altijd uw beschikbaarheid. Bellen kan gewoon zoals u gewend bent, u heeft hier geen aparte app voor nodig. U kunt zelf bepalen met welk nummer u uitbelt en heeft zelf controle over de scheiding tussen zakelijk en privé.

Telefonieoplossingen Digisource

Met onze telefonieoplossingen bieden wij u aantrekkelijke mogelijkheden om uw telefonieomgeving tegen lagere kosten in te richten, zodat u permanent bereikbaar bent voor uw klanten, relaties en medewerkers in woord en beeld. Naast onze DigiVoIP oplossing voor vaste telefonie, verzorgen wij ook graag uw mobiele telefonie. Dankzij de samenwerking met talrijke prominente leveranciers, kunnen wij u van advies voorzien voor een passend mobiel abonnementenpakket voor uw bedrijf.

Meer weten?

Altijd en overal bereikbaar

 Locatie onafhankelijk

Flexibel communiceren

Geen beperkingen

Lagere telefoniekosten

Klaar voor de toekomst

Vast mobiele integratie (VAMO)

Bel mij!

Meer informatie over DigiVoIP? Maak een afspraak!