Klantverhaal Uitvaartverzorging Yvonne Jonker

Yvonne Jonker en haar zoon Bas vormen sinds de start in 1998 het team van Uitvaartverzorging Yvonne Jonker. Uit ervaring weten zij hoe belangrijk het is om een uitvaart zorgvuldig voor te bereiden en op een persoonlijke manier vorm te geven. Ze zochten een telefonieoplossing die aansloot bij hun wensen en zijn hiervoor bij Digisource terecht gekomen.

Nieuwe telefonieoplossing

Bas Jonker: “Wij hebben in totaal drie bedrijven. Voorheen maakten we voor onze telefonie gebruik van ADSL, maar daardoor konden we op het moment dat we de telefoon doorschakelden niet zien naar welk bedrijf er nu eigenlijk gebeld werd. We gingen daarom in gesprek met Digisource om een andere oplossing te zoeken.”

VoIP telefonie

Peter van Lent, Digisource: “Onze DigiVoIP oplossing bleek ideaal voor Uitvaartverzorging Yvonne Jonker. Op deze manier kunnen zij bij het doorschakelen naar mobiel ook zien naar welk bedrijf er gebeld wordt. De traditionele ADSL lijn kon de deur uit en met DigiVoIP hebben zij veel meer mogelijkheden.”


“De samenwerking verloopt goed. Problemen worden direct opgepakt en geholpen. We nemen bijna al onze digitale diensten af bij Digisource en op het moment dat abonnementen verlopen gaan ze ook over naar Digisource. Ze kunnen alle gewenste diensten leveren en we zijn goed geholpen. We kunnen Digisource daarom van harte aanbevelen aan anderen.”

Bas Jonker
Uitvaartverzorging Yvonne Jonker

Bent u ook op zoek naar een passende telefonieoplossing?
Neem gerust eens contact met ons op.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.