Internetverbindingen met Digisource

Steeds meer bedrijven zijn extreem afhankelijk van een werkende internetverbinding. Denk maar eens aan documenten die in de cloud staan en bedrijfskritische applicaties die online draaien. Dat betekent dat wanneer het internet niet werkt, bedrijven plat komen te liggen. Digisource begrijpt het belang van een snelle en stabiele internetverbinding en heeft voor u verschillende oplossingen op het gebied van connectiviteit om zo tot de meest betrouwbare verbinding te komen zodat u ongestoord kunt blijven werken.

Redundant verbinding

Indien internet voor uw bedrijf van dusdanig belang is dat er geen uitval mag zijn, dan adviseren wij altijd een tweede verbinding van een andere provider te nemen. Bij uitval kan het dan zo worden geregeld dat er automatisch overgeschakeld wordt op de tweede verbinding indien deze ook bij Digisource wordt afgenomen.

Glasvezel en DSL

Een glasvezelverbinding biedt de hoogste snelheid en maakt uiteraard gebruik van het glasvezelnetwerk. DSL-verbindingen werken via een koperdraadverbinding en bieden hoge bandbreedtes en snelheden, maar zijn nog niet overal beschikbaar. Al naar gelang de beschikbaarheid op uw locatie en hoe intensief u het internet wilt gaan gebruiken, adviseren wij u de juiste verbinding.

Entry en premium

Ook wordt er nog verschil gemaakt tussen zogeheten entry en premium verbindingen. Met eerstgenoemde “deelt” u de poort op de wijkcentrale met anderen, waardoor u geen garantie heeft op bandbreedte. Dat betekent dat uw internetverbinding wat trager kan werken op het moment dat er veel gebruikers tegelijk zijn. Met premium betaalt u voor de garantie op bandbreedte. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk wanneer uw telefonie via het internet verloopt met Hosted IP telefonie, zo voorkomt u haperende gesprekken. Om kosten te besparen is het ook mogelijk om op een entry lijn een aparte PVC of EVC aan te vragen om zo voor telefonie een premium connectie te maken.

All-in verbinding

Digisource levert ook verbindingen inclusief router zodat u voor een vast bedrag per maand een goede oplossing heeft voor uw internettoegang.

Meer weten?

 Stabiele internetverbindingen

 Een verbinding op maat

Betrouwbaar netwerk

Klaar voor de toekomst

Bel mij!

Meer informatie over DigiVerbindingen? Maak een afspraak!