Klantverhaal Post & Co

Post & Co is de onafhankelijke partner voor Maritieme Aansprakelijkheid en Logistieke verzekeringen voor alle spelers in de logistieke keten. Met zware eisen aan het securitybeleid en een 24/7 bereikbaarheid vanuit hun serviceverlening is een goede ICT omgeving onmisbaar.

IT security

Roderick Post, Post & Co: “Vanuit verzekeringsmaatschappijen worden er enorm zware eisen gesteld aan de beveiliging van onze systemen. We moeten te allen tijde kunnen doorwerken, dus redundancy is erg belangrijk. We werkten met servers op kantoor en konden hiermee niet aan deze eisen voldoen. Tegelijkertijd is het voor ons belangrijk dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor onze klanten. Daarom waren we op zoek naar een ICT partner die in alle wensen kon voorzien. Via een werkbezoek in Oekraïne voor Stichting Breath, dat zich inzet om het leven van kinderen te verbeteren, kwam ik in contact met Peter van Lent van Digisource. We hebben niet alleen veel kunnen zien van wat er speelt in het land onder straatkinderen, maar ook een hechte relatie opgebouwd. De keuze voor Digisource was daarna snel gemaakt.”

Verhuizing servers

Peter van Lent, Digisource: “Wij verzorgen voor Post & Co de automatisering en de verbindingen. Twee weken geleden hebben we de servers van kantoor naar een datacenter verhuisd. Dit moest heel snel gebeuren, om de down time te minimaliseren. We zijn vrijdagavond begonnen en zaterdag om 11.00 uur was alles geregeld. Uiteindelijk hebben we dus maar een downtime van 8 uur buiten kantoortijd gehad. Het was sowieso een bijzondere klus, omdat het vervoer gebeurde met twee auto’s. In één auto de productiesystemen en in de andere de back-ups. Mocht er wat gebeuren dan hadden we die in ieder geval gescheiden. Voor de zekerheid hebben we ook het transport én de gevolgschade verzekerd.”


“We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Digisource. Ze begrijpen onze processen en wat wij belangrijk vinden en denken hier actief over mee. Met de oplossingen van Digisource voldoen we aan de zware security eisen die worden gesteld en zijn we altijd bereikbaar voor klanten. We kunnen Digisource daarom ook van harte aanbevelen aan anderen!”

Roderick Post
Post & Co

Heeft u ook te maken met zware security eisen of een 24/7 service?
Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.