Van Gelder kiest voor VoIP-oplossing Digisource

Van Gelder Groente en Fruit is bezig met de bouw van een indrukwekkend, volledig geautomatiseerd bedrijfspand in Barendrecht. Op een stuk grond van maar liefst 3,8 hectare wordt een gloednieuw, gemechaniseerd distributiecentrum gebouwd. Voor de nieuwe VoIP-telefonieoplossing kiest het bedrijf opnieuw voor een samenwerking met Digisource, al 20 jaar de vertrouwde ICT-partner van Van Gelder.

Verhuizing
Begin jaren 50 verbouwde Leen van Gelder senior op zijn eigen landje spruiten en legde hiermee de fundering voor een bedrijf dat anno 2019 onder leiding van zijn zoons is uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle groente- en fruitgroothandels in Nederland. Om deze groei door te zetten, verhuist het bedrijf naar een nieuwe locatie op bedrijventerrein Nieuw-Reijerwaard, het meest duurzame bedrijventerrein van Europa.

Van Gelder wordt het centrum van educatie, beleving, innovatie en inspiratie op het gebied van vers. Naast het telen, verpakken, bewerken, bewaren en transporteren van groenten en fruit, gaat het bedrijf ook op een bijzonder manier kennis over voeding, gezondheid en duurzaamheid delen. 

Samenwerking met Digisource
Verregaande automatisering betekent een grote afhankelijkheid van perfect werkende ICT-oplossingen. Digisource is al ruim 20 jaar de ICT-partner van Van Gelder en deze samenwerking wordt op de nieuwe locatie voortgezet op het gebied van systeembeheer, online werkplek en wifi.

Ook optimale telefonische bereikbaarheid is van groot belang voor Van Gelder. Daarom maakt het bedrijf de overstap naar VoIP-telefonie, een moderne oplossing waarmee de telefonie via de internetverbinding verloopt. Van Gelder heeft wederom gekozen voor een samenwerking met Digisource voor de implementatie en het onderhoud van deze VoIP-oplossing. Een mooie versteviging van de jarenlange samenwerking!

Comments are closed.