SVP Schoonmaak is klaar voor de toekomst

SVP Schoonmaak uit Rotterdam maakt de komende periode een mooie ICT-transformatie door. Het wordt hierbij volledig ondersteund door Digisource, dat op zijn beurt gebruik maakt van de schoonmaakdiensten van SVP Schoonmaak. Beide partijen nemen elkaar alle zorgen binnen de eigen specialisatie uit handen. We spraken over deze bijzondere, wederzijdse relatie met Dimitri van Vliet, directeur van SVP Schoonmaak.

SVP Schoonmaak
SVP Schoonmaak is opgericht in 2005 en gevestigd in Rotterdam. Met een team van circa 200 mensen is het bedrijf gespecialiseerd in het schoonhouden van gebouwen binnen diverse branches. “Van kantoren, zorg en onderwijs tot industrie, automotive en wooncomplexen. Continuïteit is voor ons heel belangrijk. Uitval van apparatuur en systemen moet koste wat kost voorkomen worden, maar ook de back-up van data is belangrijk. Security speelt daarin natuurlijk ook een grote rol. Als onze systemen goed beveiligd zijn tegen bedreigingen van buitenaf, lopen we een minder groot risico dat onze ICT-omgeving wordt platgelegd door cybercriminelen.”

Win-win-situatie
Via gezamenlijke relatie Tinke Assurantiën kwam SVP Schoonmaak in contact met Digisource. “Eigenlijk was Digisource op zoek naar een andere schoonmaakorganisatie. We raakten met elkaar in gesprek en zagen mogelijkheden voor een win-win-situatie. Zij zijn langsgekomen voor een quickscan van ons ICT-platform en kwamen met een plan van aanpak. In eerste instantie nemen zij het beheer van de bestaande ICT-omgeving over, maar deze gaan we vervolgens wel ombouwen naar een Digisource-omgeving. En wij zijn sinds januari van dit jaar bij Digisource aan de slag voor het kantooronderhoud, dus het is een mooie wederzijdse relatie!”

Plan voor de toekomst
Hoe die ICT-omgeving in de toekomst eruit gaat zien is al duidelijk. “We stappen over van een eigen serveromgeving naar de Cloud. De oude systemen worden vervangen door Office365 en Microsoft365. Maar eerst staat de vervanging van de VoIP-telefooncentrale op de planning. Het is fijn dat Digisource ons op alle vlakken ondersteunt!”

Helder advies
De samenwerking met Digisource bevalt erg goed. “De lijnen zijn kort en de communicatie is erg helder. Vragen worden snel opgepakt, daar zij we heel blij mee. Digisource doet ook niet klakkeloos wat wij zeggen of laat elke keuze aan ons over. Ze adviseren ons duidelijk en leggen ook uit wat de gevolgen van eventuele andere keuzes zijn. We kunnen Digisource van harte aanbevelen en hebben dit ook al meermaals gedaan!”

Bent u ook op zoek naar een partner voor uw volledige ICT-omgeving? Neem dan contact met ons op!

Comments are closed.