WVS Consulting

WVS Consulting is een groep van bedrijven met bijna 75 medewerkers en is actief in de zakelijke dienstverlening. De grootste drie bedrijven zijn WVS Onderwijs, HabiTask en Helix Advies. WVS Onderwijs verleent interim – en crisismanagementdiensten en Interne Begeleiding in het Primair Onderwijs. HabiTask ontwikkelt en biedt leertrajecten en trainingen voor medewerkers en managers van woningcorporaties. Helix Advies is een ingenieursbureau gespecialiseerd in procesinrichting, (kosten)planning en management van onderhoud van gebouwen en installaties.


“Onze vorige dienstverlener ging ermee stoppen en toen zijn we bij Digisource terechtgekomen. Het verschil met onze vorige dienstverlener is dat Digisource groter is en meer kennis zelf in huis heeft. Dat heeft het niveau van de dienstverlening zeker verhoogd.”

Wim van Welzen
WVS Consulting

Direct hulp met Digisure

Peter van Lent, Digisource: “Het is voor WVS Consulting van groot belang dat de systemen altijd optimaal functioneren. Wij verzorgen daarom het gehele systeembeheer voor het bedrijf. En met het Digisure abonnement van Digisource is WVS Consulting gegarandeerd van directe hulp op afstand of, als dat nodig is, zelfs op locatie. Zo kunnen medewerkers altijd zorgeloos aan de slag.”

Stabieler en overzichtelijker systeembeheer

Wim van Welzen: “De samenwerking met Digisource bevalt goed. We merken nu na een aantal jaren dat de infrastructuur overzichtelijker en uiteindelijk veel stabieler is geworden. Bijvoorbeeld de migratie naar RDS met Thin Clients is een forse vereenvoudiging. Je merkt dat de hardware en software componenten ook stabieler zijn dan vroeger en beter te beheersen en te beheren. De Digi-E-Backup oplossing is ook prima geregeld. Met ons DigiSure abonnement weten we vooraf altijd waar we aan toe zijn. En dat werkt zeer prettig.”

Wilt u ook altijd vooraf weten waar u aan toe bent als het gaat om uw ICT? Of heeft u uitdagingen op het gebied van continuïteit van uw systemen? Neem dan eens contact met ons op voor een adviesgesprek!

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.