IT security met DigiBlock

Veilige toegang voor uw gebruikers tot applicaties en alle overige data is essentieel voor uw bedrijfsvoering, want risico’s liggen altijd op de loer. Ontwikkelingen brengen nieuwe mogelijkheden met zich mee, maar zeker ook nieuwe bedreigingen. Het is daarom van belang om uw bedrijf goed te beschermen tegen hackers en cyberaanvallen. Digisource heeft voor u een geavanceerde firewall oplossing: de DigiBlock. Samen bepalen we hierin de mate van beveiliging en voor welke gebruikers.

DigiBlock

Onze DigiBlock-oplossing wordt aangesloten op uw netwerk en zorgt voor een veilige verbinding met het internet. Uw (internet)verkeer wordt gescand op virussen, die direct bij de voordeur worden geweigerd. Let wel, 100% veiligheid kan niemand garanderen, maar u weet zeker dat u met de DigiBlock alles gedaan hebt om uw omgeving zo veilig mogelijk te maken.

Daarom DigiBlock

Traditionele firewalls kijken alleen naar de afzender en geadresseerde om te bepalen of netwerkverkeer is toegestaan. DigiBlock kijkt ook naar de inhoud van de datastroom en beveiligt op deze manier veel meer. Aanvullende services zorgen ervoor dat het gebruik van applicaties zoals Skype, Facebook of YouTube indien gewenst ook worden gecontroleerd en beschermd. Daarnaast wordt uw netwerk beschermd tegen malware en andere schadelijke digitale activiteiten. Kortom: méér beveiliging op de toegangspoort naar uw netwerk!

Extra Veilig Internet

Met Extra Veilig Internet (EVI) beschermen wij u automatisch tegen malware, ransomware en virussen door onveilige websites te blokkeren met een DNS- en webfilter gebaseerd op onze FortiGate-apparatuur. Wordt u of een van uw medewerkers door bijvoorbeeld een phishingmail naar een risicovolle website gestuurd, dan vangt EVI dit af met een speciale pagina.

Deze bescherming gebeurt gewoon vanuit het netwerk, waardoor er geen geen configuratie of installatie nodig is. EVI werkt voor alle pc’s, laptops, mobiele en IoT-devices die de internetverbinding gebruiken.

Bent u klaar voor de toekomst?

Wilt u weten hoe u uw organisatie voorbereid op bedreigingen in uw ICT-omgeving? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat!

Meer weten?

Goed beveiligd

 Scan op inhoud van de datastroom

Meerdere gescheiden netwerken

Per gebruiker aan te passen

VoIP telefonie blijft toepasbaar

Klaar voor de toekomst

Bel mij!

Meer informatie over DigiBlock? Maak een afspraak!