IT security met DigiBlock

Veilige toegang voor uw gebruikers tot applicaties en alle overige data is essentieel voor uw bedrijfsvoering, want risico’s liggen altijd op de loer. Ontwikkelingen brengen nieuwe mogelijkheden met zich mee, maar zeker ook nieuwe bedreigingen. Het is daarom van belang om uw bedrijf goed te beschermen tegen hackers en cyberaanvallen. Digisource heeft voor u een geavanceerde firewall oplossing: de DigiBlock. Samen bepalen we hierin de mate van beveiliging en voor welke gebruikers.

DigiBlock

Onze DigiBlock oplossing wordt aangesloten op uw netwerk en zorgt voor een veilige verbinding met het internet. Uw (internet)verkeer wordt gescand op virussen; deze worden direct bij de voordeur geweigerd. Indien internet voor uw bedrijf van dusdanig belang is dat er geen uitval mag zijn, dan adviseren wij als uitbreiding een tweede verbinding van een andere provider te nemen. Bij uitval kan het dan zo geregeld worden dat er automatisch overgeschakeld wordt op de tweede verbinding. Zo kunt u altijd ongehinderd doorwerken.

Meer security met DigiBlock

Met de DigiBlock van Digisource voegt u een nieuwe beveiligingslaag aan uw netwerk toe. Traditionele firewalls kijken alleen maar naar de afzender en geadresseerde om te bepalen of netwerkverkeer is toegestaan, de DigiBlock kijkt ook naar de inhoud van de datastroom en beveiligt op deze manier veel meer. Het is mogelijk om meerdere netwerken tegelijkertijd te beveiligen en uw telefonie transparant door te laten. Voor u betekent dit altijd en overal veilig werken.

Extra beveiliging

Aanvullende services zorgen ervoor dat het gebruik van applicaties zoals Skype, Facebook of YouTube indien gewenst ook worden gecontroleerd en beschermd. Daarnaast wordt uw netwerk beschermd tegen malware en andere schadelijke digitale activiteiten. Kortom: méér beveiliging op de toegangspoort naar uw netwerk!

Bent u klaar voor de toekomst?

Wij komen bij u langs en inventariseren hoe wij DigiBlock voor uw specifieke situatie inrichten. Wat mag u nog meer van ons verwachten? DigiBlock op locatie inclusief antivirus, webfiltering en antispam. Daarbij krijgt u van ons een onderhoudscontract voor software en antivirus updates én upgrades. In het geval van defecte hardware vervangen wij deze binnen vier uur (tijdens kantooruren). Wij monitoren uw DigiBlock op afstand en indien nodig of gewenst, voeren wij aanpassingen uit zonder dat wij op locatie hoeven te komen. Een abonnement neemt u af voor 60 maanden. Let wel, 100% veiligheid kan niemand garanderen, maar u weet zeker dat u met de DigiBlock alles gedaan hebt om uw omgeving zo veilig mogelijk te maken.

Meer weten?

Goed beveiligd

 Scan op inhoud van de datastroom

Meerdere gescheiden netwerken

Per gebruiker aan te passen

VoIP telefonie blijft toepasbaar

Klaar voor de toekomst

Bel mij!

Meer informatie over DigiBlock? Maak een afspraak!