NCI is klaar voor de toekomst

‘Het is natuurlijk vervelend als je bij een oude leverancier gaat vertrekken, omdat je ontevreden bent. Maar we zijn echt heel erg blij dat we daar Digisource voor terug hebben gekregen’, zegt Hanneke de Vries van NCI. Hét Nederlands Certificatie Instituut, een onafhankelijk en deskundig certificerende instelling van diverse managementsystemen.

Betrouwbaar
Persoonlijk karakter, verantwoordelijkheid en deskundigheid zijn voor het NCI belangrijke waarden en dat zochten ze ook toen ze op zoek gingen naar een nieuwe ICT-partner.

“We zochten naar een partij waar we op konden rekenen. Dat vinden we ook het belangrijkst in een IT-dienstverlener: iemand die ons direct kan ondersteunen wanneer we bellen. Die onze vragen kan beantwoorden en onze problemen kan oplossen. En ja, Digisource is die partij. We zijn zeer tevreden over de samenwerking. Altijd prettig en informeel contact, een goede communicatie en misschien wel het allerbelangrijkste: ze doen wat ze beloven!”

Goede gevoel is er nog steeds
Digisource werd toen, en nu nog steeds, door NCI gecertificeerd voor de MVO-wijzer, het maatschappelijk verantwoord ondernemen. “We kenden Digisource al, dus toen we een nieuwe partner zochten was de link snel gelegd. De banden waren er al en die waren goed. En dat zijn ze nog steeds.” De overstap naar Digisource bevalt nog altijd erg goed. “Sinds we met Digisource werken is alles beter gestructureerd. En de mannen van de helpdesk zijn heel hulpvaardig en hebben ook de juiste kennis om onze vragen goed te beantwoorden.”

Doen wat ze beloven
Gevraagd naar wat Digisource allemaal voor NCI doet, antwoordt Hanneke: “Best veel eigenlijk. Ze bieden ons volledige ondersteuning en IT support en ze adviseren ons over de aanschaf van onze hardware. Laatst hebben we bijvoorbeeld onze server weer laten vervangen. Dat gaat altijd naar tevredenheid. Ik zou Digisource dan ook absoluut aanbevelen aan anderen. Zoals ik al zei: ze doen wat ze beloven.”

Wilt u een partner die doet wat hij belooft? Neem dan eens contact met ons op, we brengen u graag op de hoogte!

Comments are closed.