Klantverhaal Kraaijeveld´s Aannemingsbedrijf b.v.

Kraaijeveld´s Aannemingsbedrijf b.v. voert grond-, weg- en waterbouwkundige werken uit in de regio Zuid Holland, Noord Brabant en Zeeland. In deze regio is het materieel met de herkenbare blauwe bedrijfskleur dikwijls aanwezig.

Meegroeiende ICT

Ton Rozenberg, Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf b.v.: “Wij willen meegroeien op het gebied van IT in het algemeen en werken in de Cloud in het bijzonder. Wij vinden het belangrijk dat er een persoonlijk contact is met onze IT dienstverlener en dat zij mee denken in het toepassen van IT voorzieningen binnen ons bedrijf. Wij willen de lokale ondernemers een kans geven en zijn eerst op zoek gegaan naar een IT specialist in Barendrecht. Digisource sprak ons aan door hun jonge team en hun korte lijnen met betrekking tot de contacten.”

Back-up

Peter van Lent, Digisource: “Bij aanvang van de samenwerking was de back-up van Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf b.v. nog niet optimaal geregeld. Dit is een van de eerste zaken die we hebben aangepakt. En dat was maar goed ook: een week later kreeg het bedrijf te maken met een cryptolocker virus. Dankzij de nieuwe back-up oplossing, konden wij bijna alle data weer terugzetten. Verder verzorgen wij de verbindingen, beveiliging en het gehele systeembeheer.”


“We zijn probleemloos overgegaan van Microsoft Office 2013 naar Microsoft Office 365, zonder ook maar enige verstoring bij onze medewerkers. Bij vragen, wijzigingen of storingen kunnen we gebruik maken van het online supportsysteem en de melding hierin vastleggen. Ook kunnen wij met de supportafdeling telefonisch contact op nemen, die ons dan over het algemeen direct, maar zeker heel snel helpt. We zijn erg te spreken over de kennis waarover de medewerkers van Digisource beschikken en de snelheid waarop er gereageerd wordt op een vraag of een wijziging. We kunnen Digisource daarom zeker aanbevelen aan anderen.”

Ton Rozenberg
Kraaijeveld´s Aannemingsbedrijf b.v.

Bent u ook gebaat bij een goede back-up oplossing of wilt u advies over uw ICT omgeving? Neem gerust eens contact met ons op!

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.