Klantverhaal Maatbeveiliging

Maatbeveiliging is een toonaangevend beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in de retail. Met ruim 400 medewerkers voorziet het bedrijf de grote retailbedrijven van fysieke beveiliging in hun winkels.

Dennis Trouw, Maatbeveiliging: “We zijn begonnen met niets, maar hadden wel een server en PC’s nodig. We hadden daarom behoefte aan een IT dienstverlener die met ons meedacht en ook meegroeit met onze organisatie. Doordat we Vincent van den Berg kenden zijn we in aanraking gekomen met Digisource. Vincent heeft ons geholpen met een oude server en wat oude PC’s en zo konden we gaan starten.”

Werken in de Digicloud

Peter van Lent, Digisource: “Maatbeveiliging is sinds de start in 2008 enorm gegroeid, niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland en België. Met behulp van de Digicloud is het voor Maatbeveiliging mogelijk om vanuit het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel ook de nevenvestigingen in Duitsland en België te bedienen. Ze hebben alle hard- en software via ons aangeschaft en maken gebruik van ons systeembeheer. Dit geldt niet alleen voor de kantoren maar ook voor de PC’s die het bedrijf bij filialen van afnemers heeft staan. Zijn er dan vragen of storingen, dan kunnen alle medewerkers onze helpdesk inschakelen en snel weer aan de slag.”

Goede service en know how


“Ondanks onze grootte en vele hard- en software kunnen wij met behulp van Digisource het zonder een eigen IT afdeling redden. Deze samenwerking bevalt goed. We worden op tijd geholpen en de dames van de verkoop zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. En Digisource hanteert hetzelfde motto als wij: afspraak is afspraak. Uiteraard krijgen we geregeld ook aanbiedingen van andere ICT bedrijven, maar vanwege de hulp bij onze start en het feit dat Digisource ons nooit in de kou heeft laten staan, gaan wij hier niet op in. We kunnen Digisource van harte aanbevelen, buiten de goede service en know how is Digisource ook in prijs zeer concurrerend.”

Dennis Trouw
Maatbeveiliging

Heeft u ook behoefte aan een ICT partner die mee u mee kan groeien en denken? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.