Maak kennis met Matthijs

Matthijs maakt sinds kort als systeembeheerder onderdeel uit van de buitendienst van Digisource. Dagelijks is hij op locatie bezig om ICT-oplossingen te installeren of vervangen. Hoe is hij bij Digisource terecht gekomen, wat houdt zijn functie precies in en wat is zijn ambitie voor de toekomst? We gingen in gesprek met hem om hem beter te leren kennen!

Matthijs, stel jezelf eens voor!
“Ik ben Matthijs van Weezepoel en ik woon samen met mijn twee kinderen en vriendin in Dinteloord. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om computers te repareren en doe ik leuke dingen met de kinderen. Ook ga ik graag uit eten, bowlen en naar de bioscoop. Gewoon lekker erop uit!”

Hoe ben je bij Digisource terecht gekomen?
“Ik was op zoek naar een nieuwe baan, omdat ik me graag in de breedte verder wilde ontwikkelen en dat was bij mijn toenmalige baan helaas niet mogelijk. Via Indeed zag ik de vacature van Digisource voorbijkomen en dat zag er heel interessant uit.”

Wat sprak je aan in de vacature?
“Ik werd gelijk enthousiast van de werkzaamheden. Mijn hobby is het repareren van computers, zowel software- als hardwarematig, maar ik hou ook erg van klantcontact. Deze functie bood de mogelijkheid om dit te combineren én om me verder te ontwikkelen op het gebied van Cloud en serverbeheer.”

Wat houdt je functie precies in?
“Ik ben systeembeheerder in de buitendienst en daarom bijna altijd bij klanten op locatie voor verschillende werkzaamheden. De ene keer gaat het om het installeren van een VoIP-oplossing en een volgende keer ben ik computers aan het vervangen. Hierin heb ik veel klantcontact en dat is ontzettend leuk. Je moet goed aanhoren wat de klant wil en ervoor zorgen dat ze helemaal tevreden zijn. Dit geeft echt een goed gevoel!”

En hoe bevalt het werken bij Digisource?
“Het is een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Er is veel structuur, alles is heel goed geregeld en iedereen heeft dezelfde werkwijze. Ook werk ik hier nog maar net, maar heb al aan aantal trainingen gevolgd. Het is leuk dat ik me vanaf het begin dus al aan het ontwikkelen ben en veel kennis opdoe.”

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
“Ik wil me graag veel kennis en ervaring opdoen met alle diensten die we aanbieden. Zoveel mogelijk leren, certificaten halen, me verdiepen in security en ga zo maar door. Op die manier wil ik graag doorgroeien naar Senior Systeembeheerder, zodat ik inzetbaar ben voor alles.  Ik hoop hier een goede toekomst tegemoet te gaan!”

Comments are closed.