Maak kennis met Jeffrey

Jeffrey Franken is onze nieuwste aanwinst! Hij combineert zijn functie als Systeembeheerder met zijn BBL-opleiding Systeembeheer. Jeffrey: “Ik denk klantgericht, ben sociaal, loyaal en duik graag volledig in een ICT-probleem: hoe complexer, hoe beter.”

Jeffrey, wie ben je en wat doe je?
“Ik ben Jeffrey, kom uit Bergen op Zoom en woon samen met mijn mooie vrouw. In mijn vrije tijd vind je mij meestal binnenshuis. Hier luister ik naar goede muziek, kijk ik een serie op Netflix, speel ik een game of lees ik over de laatste ICT-ontwikkelingen. Haast alles wat gerelateerd is aan ICT en techniek vind ik reuze interessant. Waarom? Omdat ik ontzettend nieuwsgierig ben. Ik zoek graag de grenzen op en vraag me af wat er nog meer mogelijk is. Sinds februari werk ik voor Digisource als Systeembeheerder. Hiervoor werkte ik als System Engineer bij een andere ICT-dienstverlener.”

Wat houdt dat in, Systeembeheerder?
“Wanneer de klant Digisource belt met een ICT-vraagstuk, krijgt hij mij als Systeembeheerder, of ook wel Eerstelijns Servicedesk Engineer, aan de lijn. Samen zoeken we dan naar de juiste oplossing. Is het probleem te complex? Dan schakel ik een collega van de tweede- of derde lijn in. Wat deze functie voor mij zo interessant maakt? Het klantcontact. De klant weer goed op weg helpen, vind ik het leukste wat er is! In de loop der tijd leer ik de klanten, en zij mij, steeds beter kennen. Op de lange termijn gaan klanten je waarderen en bouw je een goede band op. Daar krijg ik heel veel energie van.”

Waarom koos jij voor Digisource?
“Een jaar geleden solliciteerde ik al eerder bij Digisource. Helaas stond er toen geen vacature open. Nu wel. Afgelopen december benaderde Remco mij. Hij deed me een mooi aanbod en ik zei ja. Inmiddels zijn we ruim twee maanden verder. Wat mij aansprak aan Digisource? Het familiare karakter. De lijnen zijn hier kort, de sfeer gemoedelijk en de manier van werken heel klantgericht. Daarnaast investeert Digisource veel in haar medewerkers. Dat vind ik een hele mooie plus.”

Hoe bevalt het werken hier?
“Bij Digisource krijg ik de mogelijkheid om mijzelf volop te ontwikkelen. Ik ben hier pas net werkzaam, maar kreeg meteen al de kans om een MS-100 opleiding te volgen. Eind april hoop ik daarin mijn certificaat te behalen. Dat is voor mij, zo naast mijn BBL-opleiding, een hele mooie kans en aanvulling op mijn CV. Daarnaast krijg ik hier de ruimte om de dingen uit te zoeken, ook de complexere problemen. Zo leer ik ontzettend veel bij.”

Wat wil je nog graag leren en bereiken?
“Goh, nog zo ontzettend veel! Ik wil graag meer leren over netwerken, switching en natuurlijk Microsoft 365, want daar zit toekomst in. Daarnaast ontwikkel ik mij binnen Digisource graag door naar een Tweede- of Derdelijns Servicedesk Engineer. Nee, hier ben ik voorlopig nog niet uitgeleerd.”

Comments are closed.