Maak kennis met Jaimie

Jaimie is de nieuwe aanwinst binnen het Digisource-team. Als backoffice medewerker heeft ze veel klantcontact om de juiste offertes te maken voor bestaande en nieuwe klanten. Hoog tijd om haar beter te leren kennen!

Jaimie, vertel eens iets over jezelf!
“Ik woon in Ridderkerk en in mijn vrije tijd sport ik veel. Ook hou ik van motorrijden en ga ik graag dagjes weg met vrienden. Voordat ik bij Digisource kwam, werkte ik zes jaar bij een scheepvaartbedrijf en hield ik me vooral bezig met secretariële en administratieve werkzaamheden. Hier had ik echter niet de ruimte om door te groeien, dus ben ik verder gaan zoeken naar een nieuwe uitdaging.”

Hoe ben je bij Digisource terecht gekomen?
“Via Indeed zag ik de vacature ‘Backoffice medewerker’ bij Digisource. Het sprak me eigenlijk direct al aan, omdat het een veelzijdige functie is mét de doorgroeimogelijkheden waarnaar ik zocht. Op dit moment hou ik me bezig met de verkoopadministratie. Dat betekent dat ik offertes maak voor bestaande en nieuwe klanten en vooral veel klantcontact heb per telefoon of e-mail. Hierin werk ik samen met de buitendienst en dat is erg leuk.”

Hoe bevalt de functie?
“Super goed! Ik had geen ICT-achtergrond, maar ik leer hier razendsnel hoe alles in elkaar zit. De verkoopafdeling vind ik ook erg leuk, omdat elke dag anders is. We maken geen standaard offertes en dat maakt elke aanvraag weer anders. Ook vind ik het klantcontact erg leuk. En wie weet, als ik het ICT-vak volledig ken, ga ik misschien wel de buitendienst in!

Wat maakt Digisource volgens jou anders dan anderen?
“Ik denk toch wel de snelle service die we bieden. Van offerte tot implementatie; we werken hard om alles op zo kort mogelijke termijn te regelen. Sowieso is Digisource een heel leuk bedrijf met fijne collega’s om mee te werken. Ik voel me vrij in mijn doen en laten en iedereen neemt je hier zoals je bent.”

Comments are closed.