Maak kennis met Benjamin!

Benjamin is de nieuwe aanwinst binnen het team van Digisource. Als accountmanager houdt hij zich bezig met het adviseren van nieuwe én potentiële klanten. “Het is mooi om bij een echt familiebedrijf te werken dat altijd gaat voor kwaliteit.” We spraken met hem over zijn achtergrond, nieuwe functie en de belangrijkste thema’s in de markt!

Benjamin, vertel eens iets over jezelf!
“Samen met mijn vriendin en dochtertje woon ik in Hoeksche Waard. Ik hou van voetbal, maar wel vanaf de bank haha! Ook ben ik gek op racen en heb in het verleden zelfs een eigen raceteam opgezet.”

Kun je iets vertellen over je achtergrond?
“Vanuit een achtergrond in IT bij hardware- en computerleveranciers ben ik me in de breedte verder gaan ontwikkelen binnen de marketing. Daarna ben ik in het ondernemerschap gedoken, waarbij ik me vooral bezighield met sportmarketing. Toen het tijd was voor gezinsuitbreiding besloot ik om weer onderdeel te worden van een organisatie en een vast team.

Hoe ben je bij Digisource terecht gekomen?
“Ik kende Remco van Lent uit mijn tijd bij Dataplace, waar Digisource klant is. Toen ik de vacature voorbij zag komen, was ik direct enthousiast. Het is een bedrijf met een leuk en klein team, waar veel kansen liggen om met elkaar mooie stappen te zetten.”

Hoe ziet je baan eruit?
“Ik ben contactpersoon voor een aantal bestaande klanten, maar houd me ook bezig met potentiële nieuwe relaties die een volgende stap in ICT willen zetten. Mijn dagen zien er daarom heel divers uit: offertes maken, netwerkborrels bezoeken, afspraken bij klanten en gesprekken met nieuwe klanten.”

En hoe bevalt het tot nu toe?
“Heel erg goed. Digisource is echt een familiebedrijf zonder hele afgekaderde functies. Dat maakt mijn werk afwisselend en uitdagend en dat is ontzettend leuk. Ik kan mezelf ontwikkelen, maar ook helpen met de groei van Digisource. Het is mooi om te zien dat ze hier echt altijd voor kwaliteit gaan.”

Wat speelt er het meest bij klanten op dit moment?
“De transitie naar de Cloud is een belangrijk thema. Waar organisaties vroeger nog on premise – met lokale servers – werkten, wordt nu veel gekozen voor een overstap naar de Cloud. Voor een aantal bedrijven is dat best spannend, omdat ze niet precies weten wat ze te wachten staat. Er ligt voor mij een mooie uitdaging in het wegnemen van deze drempels.”

Nader kennismaken met Benjamin? Neem contact met hem op!

Comments are closed.