Maak kennis met Bart

Als derdelijns systeembeheerder bij Digisource helpt Bart dagelijks klanten bij vraagstukken, zowel telefonisch als face to face. Wie weet helpt hij binnenkort ook u weer goed op weg. Nieuwsgierig naar zijn achtergrond, ambities of hobby’s?

Bart, stel jezelf eens voor!
“Ik ben Bart Brouwer en ik ben 36 jaar. De meesten omschrijven mij als een rustig, maar gezellig persoon. Op werkgebied duik ik graag in ICT. Dat is zeg maar echt ‘mijn ding’. En in het weekend vind je mij op de wielrenfiets of mountainbike. Lekker actief buiten bezig zijn, daar word ik blij van.”

Waarom koos jij voor een baan bij Digisource?
“Ik volgde mijn MBO-opleiding samen met Remco van Lent. Vervolgens scheidden onze wegen en werkte ik voor twee IT-bedrijven. Eerst als ICT-medewerker en later als senior systeembeheerder. Remco benaderde mij al een aantal keer met de vraag om voor hem te komen werken. Laatst vroeg hij mij als derdelijns systeembeheerder. Dat betekende een nieuwe uitdaging, groeimogelijkheden en weer een treetje hoger op de carrièreladder. In september 2019 zei ik ja op het aanbod van Remco en de rest is geschiedenis.”

Waar komen wij jou tegen?
“Vier dagen per week ben ik ‘on the road’ op weg naar klanten. Is er iets mis met hun server of apparatuur, dan help ik hen op locatie uit de brand. En één dag in de week tref je mij, telefonisch, op de servicedesk als derdelijns systeembeheerder. Dan los ik allerlei complexe problemen voor de klanten op. Kortom; ik sta vijf dagen in de week voor de klant klaar.”

Hoe bevalt het werken bij Digisource?
“Digisource is een heerlijk dynamisch bedrijf met allerlei diverse diensten. Van security tot ICT-beheer en het nieuwe werken in de Cloud met Microsoft Office 365. Die diversiteit maakt mijn werk interessant en iedere dag weer anders. Ik vind het leuk dat ik vier dagen per week persoonlijk contact met klanten heb en de vijfde dag echt een uitdaging vind op de servicedesk. Complexe vraagstukken zie ik als een soort puzzel die telkens weer anders is. Dag in dag uit los ik die puzzel voor onze klanten op. Zo help ik hen weer goed op weg.”

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
“Iedere dag leer ik hier weer bij. Tijdens mijn werk, maar ook met het volgen van opleidingen, die ik intern aangeboden krijg. Ik zie het werken in de Cloud, met Microsoft Office 365, als de toekomst. Daarom volg ik op dit moment intern opleidingen die mij certificeren in het werken met Microsoft. Nee, bij Digisource ben ik voorlopig nog niet uitgekeken. Hier zit ik goed op mijn plek.”

Comments are closed.