Kraan Bouwcomputing

Kraan Bouwcomputing biedt een breed scala aan softwareproducten voor de bouw- en vastgoedbranche. Als u op zoek bent naar niet alleen een leverancier van software en opleidingen, maar ook een meedenkend partner met kennis van de bouw, dan bent u bij Kraan aan het juiste adres.

Leonard Stok, Manager Research & Development bij Kraan:  “Kraan heeft de focus de afgelopen jaren steeds meer gelegd op softwareontwikkeling voor de bouw- en vastgoedbranche. Dit betekende enkele verschuivingen in de automatisering van het bedrijf. Voorheen deden wij bijvoorbeeld zelf aan systeembeheer, ook voor onze klanten. Met de nieuwe bedrijfsfocus verviel dit compleet.”

Kraanweb

 

 

 

 

Werken in de cloud

Dit betekende dat Kraan op zoek moest gaan naar een betrouwbare partner op het gebied van systeembeheer. Op hetzelfde moment was het bedrijf op zoek naar een partner voor cloudservices om de producten ook aan te kunnen bieden in de cloud.

“Toen kwamen we in contact met Digisource. Al snel zagen we mogelijkheden om zaken te combineren,” aldus Leonard.

 Samenwerking cloud en systeembeheer

“We vinden het belangrijk om voor iedere klant een oplossing op maat te bieden. Of dit nu is door werkzaamheden volledig uit handen te nemen of door een samenwerking aan te gaan. Kraan gaat samen met ons clouddiensten aanbieden aan haar klanten. Daarnaast nemen wij Kraan de werkzaamheden van het systeembeheer uit handen ,” vertelt Peter van Lent, eigenaar van Digisource.

 “Bij het zoeken naar onze systeembeheer – en cloudpartners hebben wij voornamelijk gelet op klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. In Digisource hebben we niet alleen een partij gevonden die beide diensten combineert, maar ook nog eens volledig aan deze eisen voldoet.”

– Leonard Stok

Manager Research & Development

Kraan Bouwcomputing

Bent u benieuwd wat Digisource voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!