Vitreq

Vitreq is in 2014 opgericht door ervaren specialisten op het gebied van oogchirurgie. Vitreq ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd innovatieve producten voor de oogchirurgie.

IT omgeving bouwen

Frank Ruseler, Vitreq: “Als start-up met een mooi, maar nog volledig in te richten pand was er een unieke gelegenheid om een moderne IT omgeving te bouwen. We hadden verschillende oplossingen nodig voor alle facetten van de bedrijfsvoering: ontwikkeling, productie, sales en marketing. Omdat wij wereldwijd verkopen en ook een Amerikaanse en Duitse dochteronderneming hebben, moest er ook rekening gehouden worden met het internationale karakter van ons bedrijf.

Wij zochten daarom een professionele partner die meedenkt en waarmee wij samen tot de beste IT oplossingen komen die onze bedrijfsvoering ondersteunen. We hadden hiervoor drie potentiële IT partners uitgenodigd. Bij Digisource had ik gevoel dat er echt meegedacht werd en was er vanaf het begin een goede en directe response. Niet alleen van het management, maar ook van de uitvoerende medewerkers. Daarom hebben we uiteindelijk voor Digisource gekozen.”

Cloud

Peter van Lent, Digisource: “We hebben allereerst de behoeftes van Vitreq in kaart gebracht. Het is belangrijk dat de medewerkers overal vandaan kunnen werken. Om dit te realiseren neemt Vitreq al onze diensten af in de cloud. Het gaat hierbij om Office 365, maar ook telefonie, verbindingen en de helpdesk. Vitreq is een snelgroeiend bedrijf en is binnen een jaar van drie naar 25 medewerkers gegaan. Het is belangrijk dat IT hierin ondersteunt en niet beperkt. We zorgen er daarom voor dat we gemakkelijk kunnen opschalen, wanneer dit nodig is. Zo komen de processen nooit stil te liggen en kan Vitreq ongehinderd doorgroeien.”

“Het is prettig om met één IT partner te werken, omdat alles vanuit een punt wordt geregeld. Door het snelle handelen en directe contact van Digisource kunnen we goed schakelen en worden we optimaal begeleid. Vanuit het niets hebben wij nu ruim een jaar een stabiele en goed functionerende IT-omgeving. Zo kunnen wij ons concentreren op onze kernzaken.”

Frank Ruseler
CEO Vitreq

Loopt u ook tegen uitdaging aan bij het opzetten van een flexibele IT omgeving?  Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.