Heinen + Partners

Heinen + Partners is een bouwkundig adviesbureau die gespecialiseerd is in uitvoeringsbegeleiding. Bouwen is een ingewikkeld proces waar veel partijen bij betrokken zijn. Heinen + Partners zorgt dat al deze partijen de werkzaamheden goed op elkaar afstemmen zonder een betreffende rol over te nemen.

ICT partner

Leo Heinen, Heinen + Partners: “Alle communicatie verloopt tegenwoordig via de computer, smartphone en tablet. Om alle medewerkers dezelfde tools aan te kunnen bieden is het van belang dat iedere medewerker, waar ook ter wereld, dezelfde informatie tot zijn beschikking heeft. Aangezien Heinen + Partners ook ISO gecertificeerd is en onze werkzaamheden op vele locaties worden verricht is een eenduidige structuur onmisbaar. Om dit te realiseren zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare ICT partner. Via de businessclub van Barendrecht zijn we bij Digisource terecht gekomen, omdat zij zowel betrouwbaar als innoverend zijn. ”

Cloud en VoIP telefonie

Peter van Lent, Digisource: “We hebben allereerst goed de situatie en behoeftes van Heinen + Partners in kaart gebracht. Uiteindelijk hebben we hierdoor grote verbeteringen kunnen doorvoeren met behulp van de cloud en VoIP telefonie. Het bedrijf werkte eerst met een systeem dat in principe goed functioneerde, maar ook erg prijzig was. En dat is zonde voor een wat kleinere organisatie als Heinen + Partners. Daarom hebben wij een cloudomgeving ingericht die precies aansluit bij de processen en wensen van het bedrijf. Zo betalen ze alleen voor wat ze echt gebruiken en is hun ICT omgeving direct een stuk betaalbaarder.”


“De samenwerking met Digisource bevalt goed en is zeer laagdrempelig. Onze vragen worden serieus opgepakt en teruggekoppeld. Dankzij Digisource hebben we een kostbesparing kunnen realiseren met ons systeem op maat. Tegelijkertijd kunnen onze medewerkers hierdoor op alle locaties efficiënt en effectief (samen)werken.”

Leo Heinen
Heinen + Partners

Loopt u ook tegen uitdagingen aan doordat uw medewerkers op verschillende locaties werken? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.