Blok-Interrek B.V.

Blok-Interrek B.V. is een Rotterdamse handelsonderneming in nieuwe en gebruikte bedrijfsinrichtingen. Blok-Interrek staat graag bekend als inrichter voor kantoor en magazijn.
Dit dekt dan ook voor een groot deel de lading waar het in het 3.500m² grote bedrijfspand, direct aan de snelweg A20 op Industrieterrein Spaanse Polder in Rotterdam om draait.

ICT partner

John van den Berge, Blok-Interrek: “Wij waren niet tevreden over de prestaties van ons systeem, dat ook deels aan vervanging toe was. We zochten hiervoor een “no nonsense” leverancier die niet te ver van onze locatie gevestigd is. Op advies van een relatie van ons zijn we bij Digisource terecht gekomen. De interessante aanbieding en de aanpak van Digisource was voor ons een reden om voor Digisource te kiezen.”

Werken in de cloud

Peter van Lent: “We hebben allereerst de gehele situatie van Blok-Interrek in kaart gebracht. Hieruit bleek dat deels overstappen naar de cloud het bedrijf veel voordelen zou brengen. Blok-Interrek werkt daarom met de Digicloud en sinds kort ook met Digiblock. Hiermee zijn de systemen van Blok-Interrek beschermt tegen bedreiging van buitenaf, zoals virussen, zodat het bedrijf altijd zorgeloos aan de slag kan.”


“De samenwerking met Digisource is zeer goed te noemen. Zowel met de commerciële afdeling als de helpdesk hebben wij goed contact. Of je nou een nieuwe pc wilt bestellen of als je een probleem hebt met je systeem, men snapt wat je bedoelt. Als gebruiker van een geautomatiseerd systeem kom je altijd wel een keer een probleempje tegen, maar het komt voor dat wij maanden lang geen contact met de helpdesk hoeven te hebben. Als er dan een keer een probleempje is, dan werkt de helpdesk van Digisource zeer effectief en is ons probleem snel uit de wereld. Ik kan Digisource zeker aanraden als ICT partner. Wij zijn een tevreden klant!”

John van den Berge
Blok-Interrek

Bent u ook benieuwd hoe uw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren met behulp van ICT? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.