Klantverhaal van Leeuwen Recycling Groep

Van Leeuwen Recycling Groep B.V. is een nationale en internationale handelsmaatschappij in ferro- en non-ferro metalen. Het accent ligt op de in- en verkoop, be- en verwerken van ferro-, en non-ferro metalen.

“Bij onze verhuizing in 2014 naar het historische Charlotec terrein in Charlois (Rotterdam) waren wij op zoek naar een ICT partner die onze communicatiewensen met de nieuwste technologieën in kon vullen. Hierbij moest rekening gehouden worden met onze vestiging in Kroatië. Het is voor Van Leeuwen Groep van levensbelang dat onze bedrijfsprocessen efficiënt zijn ingericht en met de juiste ICT wordt ondersteund. Daarnaast moet zowel de interne als externe communicatie vlekkeloos verlopen.” Vertelt Rob de Jong van Van Leeuwen Recycling Groep B.V.

Peter van Lent, eigenaar van Digisource: “Om de situatie van Van Leeuwen Groep goed in kaart te brengen hebben wij meerdere malen met elkaar gespard. Dit was nodig om de juiste oplossing te bieden waarmee wij Van Leeuwen Groep kunnen ontzorgen. Tijdens de implementatie kwamen wij voor heel wat uitdagingen te staan. Dit heeft er met name mee te maken dat Van Leeuwen Groep op een bedrijfsterrein is gevestigd van zo’n honderd jaar oud.”

Rob de Jong: “Bij elke uitdaging wist Digisource met kwalitatief goede en betaalbare ideeën te komen. Het ICT traject dat wij hebben doorlopen met Digisource heeft ons veel tijdwinst en een kostenbesparing opgeleverd. Wij zijn zo tevreden dat Digisource ook is ingeschakeld voor onze andere onderneming, Rhoonse Recycling & Service B.V. Deze onderneming verhuurt bedrijfsruimtes met een data- en/of VoIP-aansluiting die door Digisource naar de wensen van onze huurder levert.”

Wilt u meer achtergrondinformatie ontvangen over het project dat Digisource bij Van Leeuwen Recycling Groep B.V. heeft uitgevoerd of heeft u zelf te maken met technische uitdagingen? Neem dan contact op met Digisource via 088 3 444 777 of vul het onderstaande contactformulier in.