Tinke Assurantiën B.V.

Per 1 december 2014 hebben wij onze deuren geopend op onze nieuwe locatie aan de Zwolseweg 17-21 te Barendrecht. Best een spannend moment ter afronding van een groot verhuisproject. Immers onze 4 bedrijven kwamen nu onder 1 dak, met allen een eigen digitaal dossier. Mede door de goede zorg en voorbereiding van Digisource konden wij gelijk de lucht in.

Geen enkel digitaal oponthoud heeft ons getroffen. Eén van onze doelstellingen en eisen bij onze nieuwe locatie was dat wij anders wilden gaan werken, anders samenwerken. Ons kantoor wordt steeds vaker gebruikt als ontmoetingsplek, een soort clubhuis. Leiding en medewerkers komen hier samen, delen kennis, overleggen, smeden plannen.

Daar is ons kantoor op berekend! Door de manier waarop we zijn ingericht, maar zeker ook doordat we samen met Digisource een automatiseringsplan hebben gemaakt. Wij werken geheel dossierloos en kunnen overal en altijd inloggen. Geen vaste werkplekken meer en plaatsnemen waar je maar wilt. Dat allemaal met computers en beeldschermen van de beste kwaliteit. Dat was onze wens.

Dit is de reden waarom wij kiezen voor Digisource. Meedenken, accuraat uitvoeren en het leveren van goede kwaliteit. Dat is wat wij zoeken in samenwerken. Digisource is de juiste partij voor ons.