Klantverhaal Van Gelder

Van Gelder is een oer-Hollands en hypermoderne AGF leverancier. Als groente en fruit groothandel met eigen kwekerij en gecertificeerde leveranciers levert het bedrijf alles dagvers op het gebied van aardappelen, verse groenten en fruit. Van onbewerkte producten op palletniveau voor retail & grootkeuken tot per stuk voor horeca & catering. Van Gelder heeft het hoofdkantoor in Ridderkerk en drie distributiecentra in Nederland met een totaal van ruim 300 werknemers.

ICT partner

Demis van Kouwen, Van Gelder: “In 2002 zijn wij verhuisd naar de Handelsweg in Ridderkerk. Destijds werd er gewerkt met twee HP servers en twee werkstations. De e-mail werd via pop3 boxen opgehaald. Aangezien we toen nog niet werkten met een ICT beheerder, zijn we op zoek gegaan naar een partner voor ons systeembeheer. Al snel kwamen we in contact met Digisource. Na een gesprek met Peter van Lent zijn we al snel van start gegaan.”

Systeembeheer op maat

Peter van Lent: “Inmiddels is Van Gelder meer dan verviervoudigd en is het bedrijfspand fors uitgebreid. Van Gelder werkt 24 uur per dag in een ploegendienst. 24/7 beschikbaarheid van de systemen is daarom cruciaal. Met een Hyper-V omgeving met 25 servers en ruim 70 gebruikers is de ICT omgeving een stuk complexer geworden. Wij verzorgen voor Van Gelder het technisch systeembeheer en dragen zorg voor de back-uplossingen en het Disaster Recovery Plan.”


“De samenwerking met Digisource bevalt ons goed. Digisource is altijd bereikbaar op het moment dat we ondersteuning nodig hebben. En omdat ze op nog geen vijf minuten rijden zitten is er in geval van escalatie snel iemand op locatie beschikbaar. Investeringen in ICT staan bij ons hoog op de agenda. We groeien erg hard en verwachten dit ook de komende jaren door te zetten. Dit betekent dat ook de ICT mee moet groeien en we ons continu moeten afvragen of we nog de juiste aanpak hanteren of dat het op andere manieren nog beter kan. Digisource is voor ons de juiste partner daarin.”

Demis van Kouwen
Van Gelder

Heeft u ook te maken met ICT uitdagingen vanwege de groei van uw bedrijf? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.