Klantverhaal Schouten Accountants

Schouten Accountants is een accountantskantoor dat zich richt op accountancy, administratieve ondersteuning en fiscale dienstverlening voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Klanten mogen van Schouten Accountants professioneel, onafhankelijk en deskundig advies verwachten en ondersteuning bij alles wat met de financiën en de belastingen te maken heeft. Om dit te kunnen doen hebben zij een goedwerkende ICT omgeving nodig, dat Digisource al jarenlang voor het bedrijf verzorgt.

Gehele ICT ondersteuning

Peter Boes, Schouten Accountants: “Digisource is vanaf haar start eind jaren ’90 al klant bij Schouten Accountants. Tot die tijd hadden wij het beheer van onze ICT versnipperd over meerdere bedrijven. Tevens werkten wij toen nog met een Linux-server, dat weliswaar een stabiele omgeving was maar door lang niet alle ICT-bedrijven werd ondersteund. De ondersteuning van deze server vond plaats vanuit de omgeving Eindhoven. Beheer op afstand en ook het internet stond toen nog in de kinderschoenen en dus was de ondersteuning van onze ICT niet altijd even praktisch te noemen. Het moment dat wij over gingen op een Windows-omgeving (rond 2002) was een mooi moment om ons gehele ICT-ondersteuning over te halen naar Digisource. We hebben hiervoor gekozen vanwege de bestaande relatie, de locatie dichtbij Rhoon voor snelle hulp bij calamiteiten en voor de korte lijnen.”

ICT omgeving en beheer

Peter van Lent, Digisource: “We hebben al jarenlang een mooie samenwerking met Schouten Accountants. We verzorgen voor hen de gehele ICT omgeving, het beheer hiervan en de verbindingen. Op deze manier kunnen zij zich volledig focussen op hun klanten.”


“We zijn tevreden over de samenwerking met Digisource. Net als in een goed huwelijk valt er altijd wel iets te mopperen maar we zijn al 15 jaar tevreden klant van Digisource en we hopen dat nog vele jaren te blijven. Met een gerust hart besteden we alles dat met ICT en systeembeheer te maken heeft aan hun uit en dit verloopt altijd zonder problemen. Wij kunnen Digisource wat dat betreft aan iedereen aanraden!”

Peter Boes
Schouten Accountants

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.