RE/MAX Makelaars

RE/MAX Makelaars is specialist in het kopen en verkopen van woningen. Het bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en kwam enkele jaren geleden in contact met Peter van Lent, directeur van Digisource.

“Het is alweer 2 jaar geleden dat wij op zoek waren naar een nieuwe ICT partner. Onze vorige leverancier werd steeds minder transparant in kosten en dienstverlening. Daarnaast bleven onze klachten veel te lang bij de helpdesk liggen. We waren geen gewaardeerde klant meer, maar een nummer. Hier wilden wij vanaf en daarom gingen we op zoek naar een nieuwe ICT partner die ons weer als gewaardeerde klant ging behandelen.’’ Aldus Marco Bos, Directeur RE/MAX Makelaars.

Bij RE/MAX Makelaars wilden ze gaan investeren in een nieuwe server. Hiervoor zochten ze een nieuwe ICT partner. Digisource bleek de ideale match.

“Het aanbod van Digisource vulde precies onze behoeftes. Zij boden ons eerlijk advies, maatwerk, flexibiliteit en de beste service. Digisource beloofde ons dat wij nooit een nummer zouden worden, maar altijd een gewaardeerde klant zouden blijven. En dat maken ze ook waar. Bij Digisource beloven ze 5 punten en ze komen er 6 na. Wij ervaren Digisource als een professionele organisatie die goed met ons meedenkt en direct advies geeft.’’ Vertelt Marco Bos.

RE/MAX makelaars is nu al een geruime tijd klant en nog steeds worden er opdrachten voor de organisatie uitgevoerd.

“Het is erg fijn werken met RE/MAX makelaars. Het bedrijf weet wat ze wil en wij bieden dat aan. Bij Digisource vinden we het erg belangrijk dat de klant zich geen nummer voelt. Met meerdere servicepunten geven wij hier invulling aan. Neem bijvoorbeeld onze helpdesk die 24/7 bereikbaar is.’’ Aldus Peter van Lent, Directeur Digisource.

Bent u net als RE/MAX op zoek naar een ICT partner met de beste service, maatwerk en eerlijk advies? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.