Klantverhaal Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte

De Nieuwe of Littéraire Sociëteit de Witte is opgericht in september 1782. Binnen de Sociëteit kwamen oorspronkelijk de Heeren samen onder het motto “geoorloofde uithuizigheid”. In de loop der jaren groeide de vereniging uit tot een Haags bolwerk met bijna 3.500 leden. De term “geoorloofde uithuizigheid” wordt nog steeds gebezigd en dagelijks worden er muzikale bijeenkomsten, lezingen, diners en meer georganiseerd. Er wordt ook met computers gewerkt en vandaag de dag is het steeds belangrijker om met stabiele systemen te werken, goede back-ups te hebben, op afstand te werken en alle bijbehorende support. Een juiste ICT-omgeving en dat is wat Digisource voor De Witte verzorgt.

Juiste ICT-partner

Richard Wijs, Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte: “Wij bouwen aan onze relaties met onze leveranciers. De Witte is een traditioneel bedrijf en zoekt bedrijven welke betrouwbaar zijn, maar vooral ook de klant voorop hebben staan. Dit zochten wij ook in onze ICT-dienstverlener en vonden wij in Digisource: onze ICT-partner waarmee wij een goede relatie hebben. Dit gaat twee kanten op en de vruchten dan deze goede relatie zien wij ook terug in de service die wij ontvangen.”

Peter van Lent, Digisource: “Voor De Witte verzorgen wij al jaren de ICT op het gebied van hardware, software en veel meer. Een jarenlange relatie wat zich uit in wederzijds vertrouwen en een goede samenwerking.”

Betrouwbare ICT

“We hebben een persoonlijke en flexibele samenwerking met Digisource. Over het algemeen hebben wij weinig problemen met onze ICT en doet zich wel een probleem voor, dan kunnen wij vertrouwen op de snelle service en support van Digisource.”

Richard Wijs
Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.