Klantverhaal Homeko-Hoefsmit B.V.

De geschiedenis van Homeko-Hoefsmit B.V. begint in 1885 met spekslagerij H.J. Hoefsmit aan de Nieuwe Markt 18 te Rotterdam. De naamgever is de betovergrootvader van de huidige directie van Homeko. De afstammelingen van H.J. Hoefsmit concentreren zich anno nu op de productie van vlees, vleeswaren en snacks en toebereide producten.

Mike Hoefsmit: “Homeko is een modern bedrijf, gericht op de toekomst. De productie van vlees, vleeswaren, snacks en toebereide producten onder één dak en een doordacht voorraadbeheer maakt ons uniek. Toch blijven wij ook in de 21e eeuw, in meer dan één opzicht, een authentiek familiebedrijf. Onze medewerkers vormen een hecht team; als ware één grote familie.

Naast de prominente rol van producten voor de snackmarkt, worden er alle denkbare soorten vlees versneden, verhandeld, geïmporteerd en geëxporteerd. Deze vleesproducten worden tevens zo ver doorbereid dat er kant-en-klare maaltijdcomponenten ontstaan.”

“De automatisering binnen Homeko is tot aan elk bedrijfsproces doorgevoerd. Alles wordt digitaal gemonitord en bestuurd, juist daarom is de bedrijfszekerheid van het serverpark van cruciaal belang. De gedrevenheid van Peter van Lent en zijn team van Digisource sluiten naadloos aan bij de automatiseringsbehoeftes van Homeko-Hoefsmit B.V.”

“De praktische aanpak van Digisource en de hoge mate van accuratesse maken dit partnerschap voor ons uniek en extreem waardevol. Waar wij voorheen bezorgd waren als er een nieuwe server geplaatst moest worden, zijn we tegenwoordig volledig op ons gemak als Digisource over de vloer komt. Het verleden heeft geleerd dat Digisource diverse en zeer uiteenlopende problemen en of uitdagingen altijd heeft weten op te lossen.” Besluit Mike Hoefsmit.