Klantverhaal Fortuna Frutos

Fortuna Frutos importeert en exporteert sinds 1981 onder andere tomaten, paprika’s, courgettes, komkommers en aubergines. Het bedrijf is opgericht door Ger Slobbe, maar vandaag de dag is de leiding in handen van Marco en Gert-Jan Slobbe.

“Fortuna Frutos is als importeur en exporteur van verse groente en fruit erg afhankelijk van de juiste automatisering. Snelheid van handelen is ons bedrijfsproces van enorm belang en daar hoort een probleemloos systeem bij.” Vertelt Marco Slobbe.

Peter van Lent: “de visie van Fortuna Frutos en Digisource kwamen vanaf dag één overeen. Wij hebben in eerste instantie in kaart gebracht hoe het complete automatiseringssysteem functioneert en waar de knelpunten zaten of zouden kunnen ontstaan.”

Marco Slobbe: “Digisource verzorgt voor ons op afstand het systeembeheer waaronder de back-up. Hierbij schakelt Digisource snel bij eventuele problemen en bieden ze adequate ondersteuning. Hierdoor wordt een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering goed in de gaten gehouden en kunnen wij ons volledig concentreren op de handel in groente en fruit.

”Mijn medewerkers zorgen er dagelijks voor dat Fortuna Frutos zich volledig kan richten op hun core business. Ik ben dan ook zowel trots op mijn medewerkers als onze klant Fortuna Frutos.” Besluit Peter van Lent

Wilt u meer achtergrondinformatie ontvangen over het project dat Digisource bij Fortuna Frutos heeft uitgevoerd of heeft u zelf te maken met technische uitdagingen? Neem dan contact op met Digisource via 088 3 444 777 of vul het onderstaande contactformulier in.