Klantverhaal Binnenmaas Groep BV

“Binnen mijn vorige bedrijf, Groenendijk Yellowcabin NV en later GE Capital Yellowcabin, hoefde ik maar te roepen of de systeembeheerder stond aan mijn bureau als er iets met de ICT aan de hand was.” Begint Klaas Groenendijk het gesprek.

“Na mijn vertrek werd mijn kantoorsituatie heel anders. Ik nam allerlei parttime rollen op me: aandeelhouder, commissaris, bestuurder en adviseur. Mijn kantoorsituatie werd veel bescheidener: een eigen kantoor met maar twee werkplekken waarbij ik de support zelf moest organiseren.

Peter van Lent: “Klaas Groenendijk zocht een betrouwbare ICT Partner die de rol van de vroegere systeembeheerder kon invullen en hem daarnaast informeert over nieuwe ontwikkelingen in de markt zoals de opkomst van Cloud.”

“Digisource bleek de ideale partner. De inrichting en vernieuwing van mijn werkplekken en het systeembeheer bleken in goede handen bij de mensen van Peter van Lent. Voor mij is het belangrijk dat ik, zonder kans op uitval, veilig digitaal in verbinding kan zijn met de bedrijven en organisaties waar ik een rol speel. Dit heeft Digisource voor mij weten te realiseren voor een faire prijs.” Besluit Klaas Groenendijk.

Heeft u zelf te maken met technische uitdagingen zoals omschreven in dit klantverhaal? Neem dan contact op met Digisource via 088 3 444 777 of vul het onderstaande contactformulier in.