ARBO Rotterdam B.V.

ARBO Rotterdam B.V. is een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van Veiligheid (Arbo), Kwaliteit en Milieu. Voor advies over alle veiligheids- en kwaliteitskwesties binnen uw bedrijf en het verzorgen van opleidingen voor uw personeel kunt u bij ARBO Rotterdam B.V. terecht.

Het is alweer meer dan tien jaar geleden dat Dragan Culic in contact kwam met Peter van Lent. Culic leerde Digisource kennen in de persoon van directeur Peter van Lent, die hij bij een gezamenlijke zakenrelatie ontmoette.

”Wij kwamen in 2004 met elkaar in contact, op een moment dat we eigenlijk ontevreden waren over onze toenmalige leverancier. Deze leverancier schoot in mijn ogen tekort op de vlakken communicatie en bereikbaarheid. Digisource is in dat gat gesprongen en heeft dat optimaal ingevuld. Bij Digisource ben ik altijd met één telefoontje bij de juiste medewerker en lossen ze problemen direct op.”

Dragan Culic

Eigenaar ARBO Rotterdam B.V.

ARBO Rotterdam B.V. gebruikt het volledige pakket aan diensten van Digisource. ”Alles wat ARBO Rotterdam B.V. aan ICT gebruikt, verzorgen wij. Wij zorgen voor een complete dienstverlening, zoals de back-up van de systemen, de telefonie en de koperdraden van de internetverbinding. Voor alles op het gebied van ICT gaat ARBO Rotterdam B.V. naar Digisource.” vertelt Peter van Lent, eigenaar van Digisource.

Naast de zakelijke samenwerking, ontstond er een hechte vriendschap tussen Culic en Van Lent. De eigenaar van ARBO Rotterdam B.V. ziet dat vooral als een prettige bijkomstigheid. “Peter en ik zijn in de loop der jaren goede vrienden geworden, maar buiten dat is de dienstverlening van Digisource gewoon uitstekend. De kracht van Digisource is niet alleen haar deskundigheid, maar ook de kwaliteit van de mensen die er werken, van monteurs tot aan de back-office. Wij zijn dan ook een zeer tevreden klant”, vertelt Culic.
Culic voegt nog toe: “Op zoek naar een ICT partner die het simpel houdt voor uw bedrijf, altijd bereikbaar is en u niet ziet als een nummer maar als een gewaardeerde klant? Dan bent u bij Digisource écht aan het juiste adres!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!