Velo Beheer

Velo Beheer heeft naast het exploiteren van winkelpanden in Nederland, een bedrijventerrein in Barendrecht en een landgoed in België een fundamentele weg gekozen om de gehele bedrijfsvoering zowel intern als extern op een milieuvriendelijke, duurzame en maatschappelijk bewuste manier in te vullen. Samen met haar medewerkers, huurders en partners wil Velo Beheer haar ecologische voetafdruk nu en in de toekomst minimaliseren.

‘’Bij Velo Beheer staat duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel. Deze aspecten spelen dan ook altijd mee bij het maken van keuzes voor het bedrijf. Wij werken graag samen met lokale ondernemers. Met oog op het milieu is dit namelijk gunstig i.v.m. het reizen. Naast deze positieve punten kreeg ik goede berichten te horen over Digisource van klanten van ons. Dit alles heeft mij overtuigd om voor Digisource te kiezen.’’ Vertelt Jan Willem van Hellemond directeur Velo.

Digisource heeft Velo Beheer over laten stappen op VoIP bellen. VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol en betekent dat je belt over een computernetwerk zoals internet. In het begin had Velo Beheer wat problemen met zijn internetverbinding. Door in het nieuwe kantoor twee aparte lijnen voor telefonie en internet aan te leggen was dit probleem direct opgelost.

‘’Peter van Lent overtuigde ons ervan dat wij over moesten stappen op VoIP bellen. Ondanks een mindere start, ben ik nu erg tevreden over het VoIP bellen en over Digisource. Door de positieve samenwerking verzorgt Digisource nu ook onze systeembeheer en back-up. Ik heb voor alles maar één contactpersoon, wat voor mij erg prettig werkt.’’ Aldus Jan Willem.

Bij Digisource lopen wij natuurlijk ook weleens tegen problemen aan. Wij proberen dit altijd zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen, zodat onze klanten minimale hinder hebben tijdens onze werkzaamheden.

Wilt u ook overstappen op VoIP bellen? Of heeft u problemen met ICT of telefonie? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!