IT Security

Altijd en overal werken wordt steeds belangrijker. En dat brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Zo ook op het gebied van veiligheid. U krijgt als ondernemer te maken met diverse risico’s waar u rekening mee moet houden. Want wat gebeurt er wanneer uw wachtwoorden onveilig zijn, uw netwerk wordt gehackt, een pc verloren raakt of een medewerker met rancune afscheid neemt? Allemaal situaties waarbij uw ICT omgeving, data en processen in één klap kwetsbaar zijn.

Bij Digisource zijn wij bezig met de volgende stap in ICT. Altijd en overal werken vullen wij daarom aan tot altijd en overal veilig werken.

Met de DigiBlock van Digisource voegt u een nieuwe beveiligslaag aan uw netwerk toe. Traditionele firewalls kijken alleen maar naar afzender en geadresseerde bij uw internetverkeer, de DigiBlock kijkt ook naar de inhoud van de datastroom (op basis van de instellingen) en beveiligt dus veel meer.Uw (internet)verkeer wordt gescand op virussen; virussen worden direct bij de voordeur geweigerd. De DigiBlock heeft VPN mogelijkheden en aanvullende services voor Malware, URL en/of Applicatie protectie. Deze aanvullende services zorgen ervoor dat het gebruik van applicaties zoals Skype, Facebook of YouTube worden gecontroleerd en beschermd en uw netwerk wordt beschermd tegen Malware en schadelijke digitale activiteiten. Kortom, méér beveiliging op de toegangspoort naar uw netwerk.

De DigiBlock is geschikt om uw data te beveiligen en uw telefonie transparant door te laten. Daarnaast kunnen er ook meerdere internetverbindingen tegelijk worden beveiligd. Indien u de beschikking heeft over glasvezel, heeft u over het algemeen ook geen router meer nodig en kan de DigiBlock direct aangesloten worden op uw internetverbinding.

In 5 stappen een veilige ICT omgeving?

Download hier de whitepaper