ICT beheer met DigiBeheer

Uw systemen en servers dienen continu te worden voorzien van updates zodat hackers en cyberaanvallen geen grip kunnen krijgen. Ook houden wij in de gaten of uw opslag de limiet niet overschrijdt en of de onderdelen in uw apparatuur nog goed functioneren of dreigen uit te vallen. Dit verzorgen wij op afstand via DigiBeheer. Daarnaast controleren wij uw back-up en kunt u ook gebruik maken van de antivirus oplossing. Met DigiBeheer bent u verzekerd van zorgeloos systeembeheer waar u geen omkijken naar heeft. Ook staat onze professionele helpdesk met ruime openingstijden voor u klaar.

Monitorpakket

Wij monitoren uw computer permanent en kunnen bij calamiteiten uw toetsenbord en scherm overnemen. Dit doen we met DigiAssist, het innovatieve monitorpakket van Digisource. Indien gewenst kunt u aanvullend de beheersvorm DigiSmart of DigiSure afsluiten.

Bent u klaar voor de toekomst?

Met DigiBeheer worden uw systemen proactief gemonitord en onderhouden. Is er toch een vraag of een probleem? Dan kunnen u en uw medewerkers direct terecht bij een van onze remote systeembeheerders. Dit zorgt voor rust en continuïteit.

Meer weten?

Systeembeheer op afstand

 Proactief beheer

Duidelijke afspraken

Professionele helpdesk Digisource

Klaar voor de toekomst

Bel mij!

Meer informatie over DigiBeheer? Maak een afspraak!