ICT beheer met DigiBeheer

Met DigiBeheer bieden beheeroplossingen die passen bij uw organisatie. Of het nu gaat om beheer op locatie, preventief op afstand of via de helpdesk: wij bieden desgewenst 24 uur per dag zeven dagen in de week support om de continuïteit in uw organisatie te waarborgen. Tegen een vaste prijs of juist per uur: we maken afspraken die aansluiten bij uw wensen.

Daarom DigiBeheer

Uw systemen en servers dienen continu te worden voorzien van updates zodat hackers en cyberaanvallen geen grip kunnen krijgen. Naast de uitvoering van deze updates, houden wij in de gaten of uw opslag de limiet niet overschrijdt en of de onderdelen in uw apparatuur nog goed functioneren of dreigen uit te vallen. Daarnaast controleren wij uw back-up en stellen we een antivirus-oplossing ter beschikking. Met DigiBeheer bent u verzekerd van zorgeloos systeembeheer waar u geen omkijken naar heeft. Ook staat onze professionele helpdesk met ruime openingstijden voor u klaar.

Monitorpakket

Wij monitoren uw computer permanent en kunnen bij calamiteiten uw toetsenbord en scherm overnemen. Dit doen we met DigiAssist, het innovatieve monitorpakket van Digisource.

Bent u klaar voor de toekomst?

Met DigiBeheer worden uw systemen proactief gemonitord en onderhouden. Is er toch een vraag of een probleem? Dan kunnen u en uw medewerkers direct terecht bij een van onze remote systeembeheerders. Dit zorgt voor rust en continuïteit.

Meer weten?

Systeembeheer op afstand

 Proactief beheer

Duidelijke afspraken

Professionele helpdesk Digisource

Klaar voor de toekomst

Bel mij!

Meer informatie over DigiBeheer? Maak een afspraak!