Theater het Kruispunt

Theater het Kruispunt heeft dé theatrale meerwaarde voor uw congressen, vergaderingen, workshops, netwerkbijeenkomsten en meer. De sfeervolle uitstraling van de locatie van Theater het Kruispunt zorgt voor een unieke beleving. Ook voor het bezoeken van goede films, voorstellingen en optredens bent u bij Theater het Kruispunt aan het goede adres.

‘’Toen onze dienstverleningsovereenkomst voor telefonie en ICT in 2014 afliep, moesten wij op zoek naar een eigen voorziening. Theater het Kruispunt was op zoek naar een ICT partner die onze telefonie en ICT ging professionaliseren. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Peter van Lent. Peter maakte direct een gerichte offerte voor mij. Wat mij hierin aansprak was het meedenken in onze situatie en in wat mogelijk was en wat niet’’ vertelt John de Vos.

‘’De grootste uitdaging voor Digisource in dit traject was de ontvlechting van de gemeentelijke organisatie. Dit betekende dat wij alles gefaseerd moesten uitvoeren. Deze uitdaging ging Digisource natuurlijk niet uit de weg. Het is uiteindelijk allemaal voorspoedig verlopen en we hebben als bedrijf veel geleerd van dit project’’, aldus Peter van Lent.

John de Vos vertelt: ‘’Wij hebben als theater onregelmatige werktijden. Daarnaast werken wij in de weekenden door. Dat vraagt dan ook een ander serviceniveau. Onze oude partner was maar 5 dagen per week tussen 9 en 5 bereikbaar, wat vaak voor veel frustratie zorgde. Gelukkig werd dit met Digisource allemaal anders. Digisource levert maatwerk door 7 dagen per week bereikbaar te zijn. Deze flexibiliteit is van grote waarde voor ons. Een ander doorslaggevend argument voor ons was dat Digisource vanaf het begin liet blijken dat ze ons wilden sponsoren. Uiteindelijk is Digisource onze hoofdsponsor geworden met de intentie om dit 5 jaar te zijn. Een duidelijke win-winsituatie voor beide partijen!’’.

Benieuwd welke wensen Digisource voor uw bedrijf kan vervullen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!