Klantverhaal Dick de Jong Hoveniers

Dick de Jong Hoveniers werkt al jarenlang met deskundig personeel aan kwalitatieve tuinaanleg en tuinonderhoud. Zoals echt vakmanschap dat betaamt, houden zij zich zo veel mogelijk bezig het bieden van de hoogste kwaliteit aan particulieren en bedrijven.

De inzet van ICT bij bedrijfsgroei

Dick de Jong, Dick de Jong Hoveniers: “Toen wij begonnen bestond er nog geen internet. Maar toen we bleven ontwikkelen en groeien, begonnen we op gegeven moment met een computer te werken. Toch veranderen de tijden en ontwikkelt het internet en ICT steeds verder. Wij hebben verstand van tuinen en blijven ons vooral op dit vlak ontwikkelen en hebben daarom niet genoeg tijd en aandacht voor ontwikkelingen op ICT gebied. Voor ons was het dus zaak om een partner met verstand van zaken in de arm te nemen. En dat is Digisource voor ons gebleken.”

Verzorging van complete ICT omgeving

Peter van Lent, Digisource: “Dick de Jong Hoveniers was op zoek naar iemand die alles kon regelen op het gebied van internetaansluitingen, virusscanners en alle andere zaken. Om ervoor te zorgen dat Dick en zijn collega’s zich alleen bezig hoeven te houden met de hovenierswerkzaamheden, beheren wij de complete ICT omgeving en verzorgen wij ook de hardware en het onderhoud van alle tools. Op deze manier kunnen zij handig gebruik maken van PC’s op kantoor.”

ICT partner altijd beschikbaar


“Wij kenden Peter al en wisten van zijn expertise op ICT-gebied. We hebben eigenlijk niet gekeken naar andere aanbieders en hem toentertijd gevraagd om ons te ondersteunen en te adviseren over ons toekomstbeleid in combinatie met ICT. Tegenwoordig werken we op kantoor nu allemaal op een eigen computer met betrouwbare en snelle systemen. Erg prettig! En zo is Digisource ook altijd gemakkelijk aanspreekbaar en verlenen ze continu goede service. Als we vragen of problemen hebben wordt er altijd direct hulp geboden. Dat is lekker laagdrempelig en gemakkelijk. Ze zorgen ervoor dat alles altijd naar tevredenheid wordt opgelost. Door de combinatie met hun betrouwbaarheid en flexibiliteit zouden wij hen dan ook zeker aanraden.”

Dick de Jong
Dick de Jong Hoveniers

Bent u ook toe aan een nieuwe ICT inrichting vanwege de groei die u meemaakt? Digisource denkt graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.