Groschopp & Digisource: 10 jaar lang samen groeien

Groschopp vertrouwt al tien jaar op Digisource als ICT-partner. Dit bedrijf in aandrijfoplossingen stapte twee weken geleden over naar de Cloud. Eigenaar Rob den Uijl: ‘Wat ooit begon met ICT-beheer, verbindingen en serverbeheer, groeit nu uit naar een partnership van deze tijd. Groschopp moderniseert en Digisource groeit mee.”

Groschopp
Sinds 2001 levert Groschopp B.V. als exclusieve agent voor de Benelux hoge kwaliteitsproducten zoals motoren, reductoren en servotechniek. Daarnaast biedt Groschopp ook oplossingen op maat. Denk hierbij aan motionoplossingen, complexe servotoepassingen en aandrijfautomatiseringsoplossingen. Samen met haar klanten zoekt Groschopp naar de best passende aandrijfoplossing, qua functionaliteit, maar ook qua budget. Dit bedrijf onderscheidt zich met een deskundig advies op maat. Den Uijl: “Wij schuiven niet zomaar dozen. Nee, wij kijken naar wat de klant echt nodig heeft en maken voor hem een stukje werk op maat. Met het selecteren van de juiste producten en het samenbrengen van de kennis van Groschopp en de klant, komen we tot de juiste oplossing. Wij noemen dat consultive dienstverlening.”

10 jaar partner
Tien jaar geleden zat Den Uijl met een automatiseringsprobleem. Zijn huidige partner voldeed niet langer aan de eisen en hij wilde vooruit. Een vriend tipte hem toen Peter van Lent. Den Uijl: “Ik herinner me nog goed dat Peter voor het eerst langskwam. Voor hij ook maar iets vertelde over zijn eigen business, vroeg hij wie wij waren, wat we deden en wat we nodig hadden. Op basis van die informatie kwam hij toen met een oplossing op maat. Kijk, daar houd ik van. Sinds die dag is Digisource onze vaste ICT-partner.”

Service met hoofdletter S
De samenwerking tussen Groschopp en Digisource is gebaseerd op vertrouwen, zegt Den Uijl: “Natuurlijk zijn er meer soortgelijke partijen zoals Digisource. Maar bij deze mannen weet ik dat het goed zit. Als er iets mis is, geef ik Peter of Remco een belletje. In no-time staan zij dan bij mij op de stoep. Deze heren hebben verstand van zaken. Zij lossen problemen relatief snel en eenvoudig op. Martin is ook zo’n topper. Afgelopen zomer hielp hij ons geweldig bij een probleem tijdens onze verhuizing. In ons nieuwe pand startte de server niet op. Samen met zijn collega’s werkte Martin toen dag, nacht en zelfs weekend door om ons aan de gang te helpen. Dat noem ik service met een hoofdletter S.”

Samen met de tijd mee
Volgens Den Uijl gaat de samenwerking tussen de twee bedrijven met de tijd mee: “Digisource wordt minder componentenleverancier en meer partner in advies. Nu wij in de Cloud werken, adviseren de mannen ons onder meer over efficiëntie en veiligheid. Ik vind het mooi om te zien hoe wij samen groeien. Al tien jaar lang. Dat is best iets om trots op te zijn.”

Bent u ook op zoek naar een partner voor uw volledige ICT-omgeving? Neem gerust eens contact met ons op voor een kennismaking!

Comments are closed.