Groenten en Fruit import van Ooijen is klaar voor de toekomst

Elke dag gaat het team van Groenten en Fruit import van Ooijen naar België om op de veiling de beste verse producten te kopen voor haar klanten.  Optimale bereikbaarheid en toegang tot bestanden en e-mail zijn hiervoor essentieel. Om dit te realiseren werkt het bedrijf al 15 jaar samen met Digisource. We spraken erover met Robert van Ooijen, directeur van Groenten en Fruit import van Ooijen.

Groenten en Fruit import van Ooijen
Het familiebedrijf is al ruim 25 jaar actief is in de groenten- en fruitbranche in België. “Wij kopen op de Belgische veilingen verse producten, die we vervolgens doorverkopen in Nederland. Je kunt het vergelijken met de bloemenveiling. Onze klanten zijn voornamelijk groothandels, zoals horecaleveranciers. Zij plaatsen bij ons een bestelling van verschillende producten, die wij vervolgens kopen op de veiling en dezelfde middag nog leveren in Nederland. Communicatie met deze klanten is ontzettend belangrijk en daarvoor zijn wij afhankelijk van de juiste technische oplossingen.”

E-mail in de Cloud
Digisource is al jarenlang leverancier van deze oplossingen. “Het belangrijkste is dat onze e-mail binnenkomt. Niet alleen voor contact met klanten, maar ook voor het inlezen van onze bestellingen. Daarom zijn we overgestapt naar de Cloud, zodat we altijd en overal met een internetverbinding toegang hebben tot onze e-mailserver.

Goedkoop bellen met VoIP
Voor telefonie maakt Groenten en Fruit import van Ooijen gebruik van VoIP, waarmee ze bellen via een internetverbinding. “Dat is echt veel goedkoper voor ons. We bellen heel veel en dat kan nu ook in België tegen lokaal tarief en voor een vast bedrag per maand.”

Samenwerking
De samenwerking bevalt met Digisource bevalt daarom ook prima. “Het werk van Digisource is altijd goed en de jongens van de buitendienst zijn prettig in de omgang. We hebben weinig last van storingen en zijn vooral erg blij met onze Cloud-oplossing. Nu kunnen we altijd overal bij!”

Is e-mail ook essentieel voor de continuïteit van uw organisatie? Of wilt u ook besparen op uw telefoniekosten? Neem dan eens contact met ons op!

Comments are closed.