Theater het Kruispunt

Theater het Kruispunt is hét theater voor alle Barendrechters. Gastvrijheid en een welkom gevoel staan hoog in het vaandel. Niet voor niets werd het theater vorige maand bekroond met brons voor het meest gastvrije theater in Nederland kleine gemeentes, uit de 134 steden! Het aanbod varieert van (lokaal)toneel tot cabaret en van familievoorstellingen tot de nieuwste films. Theater het Kruispunt stelt het programma zo breed mogelijk samen zodat zij met recht kunnen zeggen ‘Theater het Kruispunt is er voor iedereen!’ Na een enorme verbouwing heeft het theater in oktober de deuren opnieuw geopend, nu met de nieuwe partners van de bibliotheek, de radio en de horecapartner.

Een flexibele ICT partner

Irene Pronk, directeur Theater het Kruispunt: “Onze ICT en telefonie waren ondergebracht bij de gemeente Barendrecht. Het was echter niet langer toegestaan om de licenties met de gemeente te delen. Bovendien was er vanuit onze bedrijfsvoering behoefte aan een flexibele ICT partner, met als uitgangspunt service en oplossing gericht. We zijn hiervoor terecht gekomen bij Digisource. Het is niet alleen een echt meedenkend bedrijf, kijkend vanuit de behoefte van de klant, maar daarnaast hechten we als Barendrechts theater waarde aan goede lokale partners. Digisource heeft ook een persoonlijke aanpak, daar houden wij van. Tijdens de verbouwing van het gebouw het Kruispunt heeft Digisource zich weer van haar meest flexibele kant laten zien: alles draait weer optimaal, ook voor onze partners Bibliotheek Aanzet, Spruit eten & drinken en Exxact Barendrecht!

Optimale ICT omgeving

Peter van Lent, Digisource: “Wij verzorgen de gehele ICT omgeving van Theater het Kruispunt. Denk hierbij aan het beheer van de systemen, telefonie en de glasvezelverbinding. Zo heeft Theater het Kruispunt één partner voor alle diensten en dat werkt erg efficiënt.”


“We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Digisource. Het oplossen van problemen en storingen gaat sneller. Wij zijn nu een klant en niet een andere afdeling die om hulp vraagt en dat maakt een groot verschil. Digisource is in geval van storingen, vragen en verzoeken met één telefoontje beschikbaar. Wij kunnen Digisource van harte aanbevelen vanwege hun klantvriendelijke en persoonlijke aandacht. Los daarvan is Digisource een gewaardeerde sponsor van onze stichting zonder winstoogmerk. Wij hebben met Digisource een duurzaam sponsor/partnercontract waarmee we het vertrouwen in elkaar nog eens extra hebben bezegeld.”

Irene Pronk
Theater het Kruispunt

Bent u ook op zoek naar een flexibele ICT partner? Neem gerust eens contact met ons op!

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.