Extra veilig én snel internet voor het MKB en de thuiswerkers!

Bent u werkzaam als zzp’er of heeft u als ondernemer te maken met medewerkers die momenteel thuis moeten werken? Dan is het ontzettend fijn dat we tegenwoordig in principe altijd en overal aan de slag kunnen. Maar is dit eigenlijk wel helemaal veilig?

In de praktijk blijkt dat de internetsecurity in huishoudens of externe locaties vaak niet op het gewenste niveau is. En dat is zonde. Als ondernemer heeft u wellicht op de zaak juist geïnvesteerd in security, maar op dit moment loopt u grote risico’s. En als zzp’er is dit met een eigen thuisverbinding eigenlijk niet anders.

En is de verbinding eigenlijk wel snel genoeg om de productiviteit te waarborgen? Of gaat er veel tijd verloren met het herstellen van de verbinding, het tot stand brengen van een goede videocall of het downloaden van een belangrijk bestand?

 

Actiepakket: Extra veilig én snel internet!
Vanaf €32,50 per maand

 

Om de veiligheid en productiviteit te waarborgen, komt Digisource met een tijdelijke actie: Extra veilig én snel internet voor het MKB en de thuiswerkers! Een razendsnelle VDSL-verbinding in combinatie met een Extra Veilig Internet (EVI)-pakket. Je betaalt tot 1 augustus geen set-up-, installatie- en routerkosten!

Meer weten? Klik hier! 

Comments are closed.