Van Ooijen Citrus

Van Ooijen Citrus BV is een familiebedrijf wat groenten en fruit importeert vanuit alle delen van de wereld. De nadruk ligt op citrus, steenfruit, appelen, ijsbergsla, granaatappelen en kersen. De geschiedenis gaat terug tot 1934 waar Han van Ooijen begon met de handel in groenten en fruit op de groothandelsmarkt aan het Noordplein in Rotterdam. Na in 1955 verhuisd te zijn naar de groothandelsmarkt “Spaanse Polder” in Rotterdam heeft Van Ooijen Citrus BV zich in 2002 gevestigd in Ridderkerk op het industrieterrein “Veren Ambacht”.

Op zoek naar een ICT bedrijf

Jacco Gielen, Van Ooijen Citrus: “Voordat wij met Digisource gingen werken hadden wij nog maar één PC. Dit was makkelijk zelf te behappen en de ontwikkelingen gingen nog niet zo snel dat wij dit zelf nog goed konden bijhouden en onderhouden. Toen dit veranderde zochten we een betrouwbaar ICT bedrijf. We vinden het hierin belangrijk dat een partner doet wat ze beloven en probeert mee te denken over ontwikkelingen op ICT gebied in combinatie met de wensen van de klant. Zo zijn we bij Digisource terecht gekomen!”

Optimale ICT omgeving

Peter van Lent, Digisource: “Wij beheren de volledige ICT omgeving van Van Ooijen Citrus. Zowel hardware, software, back up als monitoring. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de aanleg van glasvezel waardoor de processen nog sneller kunnen gaan verlopen. Zo werkt Van Ooijen altijd in een optimale ICT omgeving!”


“De samenwerking met Digisource bevalt erg goed! Vooraf weet je nooit met wie je in zee gaat. Een offerte kan er goed uit zien maar uiteindelijk kom je er in de praktijk achter wat je aan je leverancier hebt. Sinds wij zijn gaan samenwerken met Digisource zijn er diverse ontwikkelingen geweest op ICT gebied waarin wij zijn meegegroeid. Wij zien in Digisource een betrouwbare ICT partner waar je op kunt rekenen. Geen mooie verhalen, maar de daad bij het woord voegen. Als er een probleem is wordt dat netjes opgelost. En door de monitoring worden problemen zelfs voorkomen. We kunnen Digisource daarom ook zeker aanbevelen!”

Jacco Gielen
Van Ooijen Citrus

Heeft u ook vraagstukken over ICT ontwikkelingen voor uw bedrijf? Neem gerust eens contact met ons op!

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.