Digisource vernieuwt ISO9001, ISO14001 en VCA certificeringen

Digisource heeft vandaag onder deskundige begeleiding van ARBO Rotterdam wederom met succes de keuring voor ISO9001, ISO14001 en VCA doorstaan en blijft dus in het bezit van deze certificeringen.

Met de ISO9001 certificering kunnen wij aantonen dat ons managementsysteem voldoet aan alle normeisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. VCA is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun Veiligheid, Gezondheid en Milieu beheersysteem.

ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem dat werd ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Het milieumanagementsysteem wordt gebruikt om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.  Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico’s van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

Wij zijn blij en trots dat we op het gebied van kwaliteit, milieu veiligheid weer aan de hoogste eisen voldoen! Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!

Comments are closed.