Digisource sponsort gratis WiFi-netwerk recreatieboerderij De Kleine Duiker

Recreatieboerderij De Kleine Duiker aan de rand van Barendrecht biedt rust en ruimte in een landelijke omgeving. U kunt er wandelen door de vlindertuin, fietsen, de dieren aaien, kanoën, uw paard stallen of verse, biologische producten kopen van de eigen moestuin. En dankzij het nieuwe sponsorcontract met Digisource, kunt u vanaf heden ook gratis gebruik maken van een WiFi-netwerk.

Peter van Lent: “Wij vinden het belangrijk om ons niet uitsluitend bezig te houden met ICT en ondernemen, maar ook met onze directe omgeving. Recreatieboerderij De Kleine Duiker is een prachtige locatie in Barendrecht, die wij op deze manier graag ondersteunen!”

Op vrijdag 22 februari 2019 is de sponsorovereenkomst ondertekend door voorzitter Kees Silvis van De Kleine Duiker en Peter van Lent van Digisource. Bij deze gelegenheid heeft laatstgenoemde een aantal bordjes overhandigd waarop bezoekers wordt gewezen op deze nieuwe service.De sponsorovereenkomst is afgesloten voor de duur van 4 jaar en een gratis serviceabonnement maakt er deel van uit.

Comments are closed.