Digisource introduceert 247Alert

Heeft u een ‘thing’ – een ding of object – dat essentieel is voor uw bedrijfsproces? Dan wilt u altijd weten wanneer deze een calamiteit ervaart en er actie nodig is. Denk aan een slager die wil weten of zijn koelcel werkt, tot aan een boer die een alert wil ontvangen als zijn silo leeg is. Met 247Alert van Digisource wordt elk alert vanuit uw monitoringssysteem actief opgevolgd en wordt er direct actie ondernomen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zo werkt 247Alert
Wanneer uw monitoringssysteem een e-mailalert verstuurt, pakt een centralist de melding op en belt naar het telefoonnummer dat u vooraf heeft ingesteld. Zo wordt er direct actie ondernomen als uw bedrijfskritische ‘thing’ aandacht vereist.

Redundancy
Alle e-mailalerts worden naar twee e-mail inboxen verstuurd op onafhankelijke e-mail platformen. Mocht er onverhoopt een platform uitvallen, dan worden meldingen nog steeds opgepakt.

Bewaking communicatiepad
Elke zes uur stuurt het monitoringsysteem van de klant een ‘heartbeat alert’ om te controleren of alles naar behoren werkt. Hiermee wordt dus vier keer per dag gecontroleerd of het communicatiepad van de alertmelding actief is. Zo niet, dan wordt er direct actie ondernomen vanuit het 247Control Center.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van 247Alert voor uw bedrijf? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee!

Comments are closed.