Digi247, uw voordelige, gecertificeerde alarmmeldkamer

Betaalt u ook te veel voor uw alarmdienst?

Digisource opent met Digi247 de aanval op de ouderwetse analoge alarm meldkamer en bijbehorende hoge kosten. Door slim gebruik te maken van ICT is er een alarm dienst ontstaan met oneindig veel standaardmogelijkheden die al vanaf €7,50 per maand beschikbaar is.

Traditionele beveiliging
Traditionele beveiliging biedt ondernemers weinig flexibiliteit. De enige notificatiemogelijkheden bij een melding zijn via e-mail, telefoon of fax. De ID kaarten met daarop codes worden uitgeleend of verloren. Op het moment dat er vervolgens een melding komt, is deze bevestigingscode niet voorhanden. En als de contactpersoon bijvoorbeeld op vakantie is, dan moeten alle aanpassingen via aparte formulieren of procedures aangevraagd worden.

Beveiliging en ICT als één machine
Met Digi247 voegt Digisource een gecertificeerde digitale alarm meldkamer toe aan haar dienstenportfolio. Hierin vindt een effectieve combinatie plaats tussen beveiliging en ICT. Bedrijfspanden worden uitgerust met beweging,- vibratie- en magneetsensoren. Wat hier geregistreerd wordt, wordt online verstuurd naar een Virtual Alarm Monitoring System. Deze verstuurt vervolgens push berichten via de bijbehorende app naar de ingestelde contactpersonen. De contactpersonen en communicatievoorkeuren kunnen gemakkelijk worden aangepast in deze app. Hierin staan ook alle benodigde contactgegevens en codes. En in het uitgebreide abonnement worden meldingen in een professionele en redundante meldkamer 24/7 gemonitord en opgevolgd.

Kosten en mogelijkheden
Digi247 is eenvoudig te bedienen via uw smartphone. Het biedt vele mogelijkheden, zoals het gebruik van zes sleutelbeheerders, in- en uitschakelcontrole en rapportages. De meldingen gaan over de internetverbinding en desgewenst in het uitgebreide abonnement over een GPRS back-up verbinding. Zo zijn extra kosten voor telefoonabonnementen en tikken overbodig. Bedrijven betalen nu vaak zo’n 300 euro per jaar voor hun alarmdienst. Digi247 is al beschikbaar vanaf 7,50 (ex BTW) per maand en heeft een contractduur van slechts één maand. Vergelijk dat maar eens met uw huidige abonnement.

  • Gecertificeerde alarmmeldkamer

  • Vanaf €7,50 ex. BTW per maand

  • Via een app op uw smartphone

  • Geen bijkomende belkosten

  • Eenvoudig te beheren