DeNardi: 22 jaar kwaliteit, kennis en kunde

Al 22 jaar is DeNardi dé importeur van premium fornuizen en toebehoren. Het bedrijf staat bekend om haar kwaliteit, kennis en kunde. In de afgelopen vijf jaar maakte DeNardi een mooie tijd vol innovatie door. Middels slimme technologie en de hulp van Digisource is DeNardi klaar voor de toekomst. “Kom maar op met die volgende 22 jaar!”, zegt Simon Donker, Business Developer bij DeNardi. 

22 jaar DeNardi
Sinds de start van het bedrijf in 1997, importeert DeNardi premium merken zoals AGA, Falcon, La Cornue, Lofra en Viking, vertelt Donker: “Wij staan bekend om onze snelle levertijden, goede service en grote voorraad. Daarnaast zijn wij flexibel en denken we graag mee met onze klant. Omdat wij al zo lang in deze branche actief zijn, kunnen wij dat ook bijzonder goed. Ons team, van negen man, zit barstensvol kennis en kunde!”

Kwaliteit boven kwantiteit
In de afgelopen 22 jaar verkoos DeNardi kwaliteit boven kwantiteit, zegt Donker: “Onze groei zit hem niet zozeer in het aantal medewerkers, maar wel in innovatie. Al 22 jaar lopen wij voorop in de markt. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en stellen innoveren centraal. Continu zoeken wij naar nieuwe manieren om onze klant nog beter van dienst te kunnen zijn. In die zoektocht kwamen we, zo’n jaar of vijf geleden, Digisource tegen.”

Innoveren met Digisource
Donker: “Met behulp van Digisource namen wij onze processen en tools onder de loep: waar kan het beter, veiliger en efficiënter? Dat bracht ons vier jaar geleden tot de overstap op VoIP-telefonie, waarmee we voordelig bellen via het internet met een onbeperkte capaciteit en optimale flexibiliteit. Een jaar geleden kwam daar razendsnel internet via glasvezel bij. En inmiddels ook Office 365, waarmee wij veilig in de Cloud werken. Servers op locatie zijn inmiddels passé en wij werken nu ‘anytime, anyplace, anywhere’. Dat is prettig, omdat het ons de flexibiliteit biedt om ook vanuit huis te werken. Daarbij bespaart dit alles ons ook nog eens in de maandelijkse kosten. Dat is dan weer mooi meegenomen!” 

Beter een goede buur…
DeNardi is, net zoals Digisource, gevestigd in Barendrecht. En dat is niet de enige overeenkomst tussen de twee bedrijven, zegt Donker: “Net zoals bij ons, staat ook bij Digisource de kwaliteit en het werken via korte lijntjes centraal. De professionals van Digisource zijn bekwaam en proactief. Met een blik op de toekomst denken zij met ons mee. In eenvoudige taal geven zij uitleg over hun diensten en helpen ze ons goed op weg. Daarbij vind ik het prettig dat Digisource vlakbij ons, in Barendrecht, zit. Ligt het internet of de telefonie eruit, dan staat Digisource al binnen een paar minuten bij ons op de stoep. Dat geeft mij een fijn gevoel.”

Klaar voor de toekomst!
Donker: “Met de VoIP-telefonie, de glasvezelverbinding en Office365 zijn wij, mede dankzij Digisource, klaar voor de toekomst. En komt er binnenkort een nieuwe ontwikkeling op de markt, dan neemt deze partij ons daar ongetwijfeld weer in mee. Dankzij het proactief advies van Digisource blijven wij bij de tijd.”

Bent u ook op zoek naar een partner voor uw volledige ICT-omgeving? Neem dan gerust contact met ons op!

Comments are closed.