Werken in de cloud met DigiCloud

De werkplek van de toekomst reikt veel verder dan het kantoor alleen. Uw medewerkers moeten daarom altijd en overal veilig toegang kunnen hebben tot bestanden. Met de DigiCloud kunt u overal werken en zonder beperkingen! U gebruikt met gemak uw Office en webbased cloudapplicaties op alle devices: laptop, smartphone of tablet.

Altijd snel en eenvoudig toegang tot uw bestanden

Met de DigiCloudDrive heeft u altijd en overal een veilige toegang tot uw bestanden, en ook bij het offline werken, zijn de bestanden beschikbaar. U heeft hiermee de mogelijkheid om gewijzigde bestanden tot maximaal 14 dagen in te zien en verwijderde bestanden zijn tot 30 dagen terug beschikbaar. Alle wijzigingen die gemaakt worden door u of andere gebruikers, worden bij een actieve internetverbinding direct gesynchroniseerd.

Werken met Office365

Werken met Officeprogramma’s zoals Word, Excel, PowerPoint enz. zoals u gewend bent, maar dan via de webbrowser waardoor u overal vandaan kunt werken. Gebruikt u Outlook? Dan is het mogelijk uw e-mail gemakkelijk mee te synchroniseren op uw tablet en telefoon.

Systeembeheer voor Clouddiensten

Digisource heeft haar systeembeheerdiensten speciaal aangepast aan gebruikers van de DigiCloud. De basis is DigiCloudAssist, beheer inclusief antivirus voor uw systeem. Daarnaast kunt u met de toevoeging van DigiCloudSmart of DigiCloudSure uw abonnement afstemmen op uw servicebehoefte al naar het gelang van het gebruik van onze professionele helpdesk.

Bent u klaar voor de toekomst?

Door het werken in de Cloud bent u klaar om ook in de toekomst veilig en efficiënt te werken. De DigiCloud maakt gebruik van Microsoft Office, centrale dataopslag in de Cloud én u kunt gebruik maken van de ondersteuning via onze eigen professionele helpdesk. U betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand, kunt snel opschalen en u zit niet vast aan langdurig contracten

Meer weten?

Overal ter wereld toegang

 Centrale dataopslag

Bestanden delen met collega’s

Vaste prijs per gebruiker per maand

Professionele helpdesk Digisource

Klaar voor de toekomst

Bel mij!

Meer informatie over DigiCloud? Maak een afspraak!