Werken in de cloud met DigiCloud

De werkplek van de toekomst reikt veel verder dan het kantoor alleen. Uw medewerkers moeten daarom altijd en overal veilig toegang kunnen hebben tot bestanden. Met de DigiCloud kunt u overal werken en zonder beperkingen! U gebruikt met gemak uw Office en webbased cloudapplicaties op alle devices: laptop, smartphone of tablet.

Altijd snel en eenvoudig toegang tot uw bestanden

Met de DigiCloudDrive heeft u altijd en overal een veilige toegang tot uw bestanden, en ook bij het offline werken, zijn de bestanden beschikbaar. U heeft hiermee de mogelijkheid om gewijzigde bestanden tot maximaal 14 dagen in te zien en verwijderde bestanden zijn tot 30 dagen terug beschikbaar. Alle wijzigingen die gemaakt worden door u of andere gebruikers, worden bij een actieve internetverbinding direct gesynchroniseerd. Met DigiCloudAssist bieden we beheer én antivirus voor uw systeem.

Werken met Office365

U werkt met Officeprogramma’s zoals Word, Excel en PowerPoint zoals u gewend bent, maar dan via de webbrowser waardoor u overal vandaan kunt werken. Gebruikt u Outlook? Dan is het mogelijk uw e-mail gemakkelijk mee te synchroniseren op uw tablet en telefoon.

Microsoft Azure

Azure is hét publieke cloud platform van Microsoft, waarop u uw eigen servers kunt installeren. Op deze manier maakt u gebruik van de diensten die het platform aanbiedt en die op naar gebruik op maandelijkse basis worden afgerekend. Omdat uw data en servers worden verplaatst naar de datacentra van Microsoft, hoeft u zich geen zorgen te maken over de beveiliging en het beheer van de fysieke laag in het datacentrum, zoals servers, netwerkverbindingen en koeling.

Bent u klaar voor de toekomst?

Door het werken in de Cloud bent u klaar om ook in de toekomst veilig en efficiënt te werken. De DigiCloud maakt gebruik van Microsoft Office, centrale dataopslag in de Cloud én u kunt gebruik maken van de ondersteuning via onze eigen professionele helpdesk. U betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand, kunt snel opschalen en u zit niet vast aan langdurig contracten

Meer weten?

Overal ter wereld toegang

 Centrale dataopslag

Bestanden delen met collega’s

Vaste prijs per gebruiker per maand

Professionele helpdesk Digisource

Klaar voor de toekomst

Bel mij!

Meer informatie over DigiCloud? Maak een afspraak!