Van Benthem, De Koning en Verbrugge Belastingadviseurs: in de Cloud!

Van Benthem, De Koning en Verbrugge Belastingadviseurs bestaat bijna dertig jaar. Onlangs ging het kantoor volledig over naar de Cloud. “Daarmee zijn wij klaar voor de toekomst”, zegt John Verbrugge, mede-eigenaar.  

Drie jonge honden
Bijna dertig jaar geleden startten de drie heren Van Benthem, De Koning en Verbrugge hun eigen belastingadvieskantoor, zegt John Verbrugge: “In de jaren negentig werkten wij alle drie bij één van de voorlopers van het internationaal accountants- en belastingadvieskantoor PWC. We leerden veel, maar wilden meer. Bijvoorbeeld eigen baas zijn en onze eigen toko runnen. Als ‘jonge honden’ startten we toen iets voor onszelf. Dat was het begin van Van Benthem, De Koning en Verbrugge Belastingadviseurs.”

30 jaar gezonde groei
In de afgelopen dertig jaar groeide Van Benthem, De Koning en Verbrugge Belastingadviseurs autonoom. Rustig aan en altijd op eigen kracht, zegt John: “Veel van onze klanten komen uit de regio en zitten in het groente- en fruitsegment of in de zakelijke dienstverlening. Deze klanten verkregen wij voornamelijk dankzij mond-tot-mondreclame. Dat is altijd zo geweest en als het aan mij ligt, zal dat ook altijd zo blijven. Gezond groeien, noemen wij dat.”

Zit het goed, dan zit het goed
John: “Al sinds dag één zijn wij betrokken bij al onze klanten. Dat is volgens mij ook de onderliggende reden van ons succes. Veel van onze relaties gaan al jaren terug. Sommigen zelfs al dertig jaar! Zo werken wij trouwens zelf ook het liefst: met een langetermijnvisie. Want zit het goed, dan zit het goed. Volgens dat motto zijn wij zelf ook al twintig jaar trouwe klant van Digisource.”

20 jaar klant van Digisource
Hoe deze lange relatie ooit ontstond? Dat herinnert John zich niet eens meer: “Wij gaan samen al zo lang terug. Volgens mij ontmoetten we elkaar ooit eens via een ondernemersclub. Hoe dan ook, die dertig jaar samenwerking, staat als een huis. Ik heb er nooit over nagedacht om naar een ander toe te gaan. Zelf zijn wij te klein om een eigen systeembeheerder in dienst te nemen. Daarin ontzorgt Digisource ons, van A tot Z. De samenwerking verloopt prettig en adequaat. Op Digisource kunnen wij bouwen en dat schept vertrouwen.”

In de Cloud!
Voor Van Benthem, De Koning en Verbrugge Belastingadviseurs neemt Digisource het volledige systeembeheer op zich. En onlangs hielp Digisource dit kantoor volledig over naar de Cloud, vertelt John: “Met de stap naar de Cloud, gaan wij mee met de tijd. Onze medewerkers kunnen nu op ieder moment van elke dag en overal ter wereld voor ons werken. Dat biedt hen extra flexibiliteit.

Werken anno 2020
John: “Ook in de nabije toekomst willen wij onze klanten betrokken blijven bedienen. Dat met veel persoonlijke aandacht. Daarnaast willen wij rustig groeien, op eigen kracht en dankzij mond-tot-mondreclame. Maar dat alles dan wel anno 2020. In de Cloud en met de nieuwste ICT-tools, om zo efficiënt en veilig mogelijk aan onze toekomst en die van onze klanten te werken.”

Bent u ook op zoek naar een partner voor uw volledige ICT-omgeving? Neem dan gerust contact met ons op!

Comments are closed.