Bent u klaar voor de toekomst? Samen gaan we ervoor!

In de wereld van de ICT volgen ontwikkelingen elkaar in razend tempo op. Dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven. Als we kijken naar de toekomst zien we een aantal ontwikkelingen die het ICT-landschap gaan bepalen: het zal niet lang meer duren tot 5G wordt uitgerold, de Cloud wint met de dag aan relevantie en Microsoft lanceerde kortgeleden Microsoft365. Kortom: het is al mogelijk om volledig Cloudbased te werken en de voorwaarden daarvoor worden iedere dag beter. Dat vraagt om visie en actie, want stilstand is achteruitgang!

Zes basisvoorwaarden

De nieuwe technologie heeft zoveel potentie, dat wie niet meegaat achterblijft. Dat leert de geschiedenis ons keer op keer. Bedrijven die ooit floreerden kent nu niemand meer, doordat ze de boot misten. Doordat ze niet investeerden in technologie en door een gebrek aan visie. Digisource hééft visie op de toekomst. Wij checken met onze zes ICT-basisvoorwaarden beheer, de cloud, VoIP telefonie, security, back-up en verbindingen, of bedrijven klaar zijn voor de toekomst. Daar waar nodig adviseren we wat beter kan of wat er anders moet.

Cybercriminelen worden steeds slimmer

Technologie bepaalt niet alleen onze mogelijkheden, maar ook de gevaren die daaraan gekoppeld zijn. Cybercriminaliteit neemt toe en cybercriminelen worden steeds slimmer. Zij maken gebruik van de nieuwste technologieën om systemen en beveiligingssoftware te misleiden. Zo dringen hun ransomware en virussen het netwerk binnen en veroorzaken grote problemen: bedrijven liggen plat, bestanden zijn kwijt en de criminelen vragen grote sommen geld om ze terug te krijgen. Dat geeft wederom aan hoe belangrijk het is om vooruit te denken.

Klaar voor de toekomst

Technologie is niet iets om bang voor te zijn, maar om te benutten. Digisource bestaat al ruim twintig jaar en blijft altijd innoveren. Dat is ons bestaansrecht, het zit in ons DNA. Wij gebruiken nieuwe technologie voor stabielere en snellere verbindingen, klantvriendelijkere communicatie, hogere efficiëntie én betere resultaten. Dat is onze visie. Door daar iedere dag mee bezig te zijn is Digisource klaar voor de toekomst. Samen gaan we ervoor!

Wilt u meer weten over onze toekomstvisie? Of bent u benieuwd welke actie u kunt ondernemen om u voor te bereiden op de toekomst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Comments are closed.