Back-up

Systemen en gegevens zijn steeds kwetsbaarder door de toenemende aanvallen van cybercriminelen. Hoewel er met de juiste securitymaatregelen al veel kan worden voorkomen, mogen ondernemers hier nooit blindelings op vertrouwen. Zelfs de beste maatregelen bieden geen volledige garantie tegen het verlies van data of het platleggen van systemen. Een goede back-up voorziening is daarom echt onmisbaar. Gaat er dan iets mis, dan bent u niet direct alle bestanden kwijt. Met onze Digi-E-Backup 2.0 zet u bij storingen of dataverlies binnen no-time uw omgeving weer terug. En met DigiCloud-Backup halen we bestanden die in de Cloud staan en uw e-mail eenvoudig terug.

Voldoende opslagruimte

Digi-E-Backup 2.0 is een veilige, eenvoudige en uiterst betrouwbare box-to-box back-up oplossing. Er zijn verschillende formaten van opslagruimte, zodat de juiste grootte voor uw bedrijf beschikbaar is. Doordat de data wordt gecomprimeerd heeft u ten opzichte van de data op uw systemen de helft aan opslagruimte nodig. U hoeft zich geen zorgen meer te maken, wij regelen alles voor u!

Veilig en betrouwbaar

U krijgt van ons een back-up unit in bruikleen. Op deze manier heeft u in uw eigen pand de back-up van uw data altijd beschikbaar. Daarnaast staat op de back-up unit van Digisource altijd uw back-up veiliggesteld. Mocht uw unit uitvallen of is deze door een calamiteit niet meer te bereiken, zijn uw waardevolle gegevens niet verloren. Middels uw internetverbinding worden de gegevens in Nederland automatisch, veilig en versleuteld verzonden naar onze back-up unit. Met deze box-to-box replicatie hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat uw gegevens in de Cloud bekeken worden.

Digi-E-Backup 2.0 op maat

Digi-E-Backup 2.0 maakt gebruik van deduplicatie. Dit betekent dat u geen dubbele data opslaat en zo maximaal profiteert van de opslagruimte. Deze back-up maakt ook altijd een volledige back-up van uw data, hierdoor worden niet per ongeluk nieuwe mappen of bestanden vergeten. Samen bekijken we hoelang de back-up bewaard moet worden. Standaard is dag, week, maand en jaar back-up tot 7 jaar terug. Kiest u voor een dagelijkse back-up of gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar maandelijks? En hoe lang wilt u de gegevens bewaren? Wij maken zo uw back-up op maat en afhankelijk van de uitkomst, weten wij ook hoeveel GB u nodig heeft.

DigiCloud-Backup

Het is ook mogelijk om een back-up te maken van de bestanden die u heeft opgeslagen in de Cloud, inclusief uw e-mail. Dit doen wij met behulp van onze DigiCloud-Backup oplossing. Alle gegevens worden versleuteld, zodat deze niet ongewenst ingezien kunnen worden. Ook wordt er gebruik gemaakt van versiebeheer, waarmee oudere versies van een gemuteerd bestand bewaard worden. Indien gewenst kunt u daarmee een oudere versie terughalen.

Bent u klaar voor de toekomst?

Digisource controleert elke werkdag of de back-up goed gegaan is. Met de Digi-E-Backup 2.0 wordt automatisch een back-up gemaakt van uw waardevolle gegevens. Een veilig gevoel en u werkt in alle rust verder, uw data is immers altijd weer terug te zetten.

Meer weten?

Al uw data veilig

 Back-up op maat

Gecomprimeerde data

Deduplicatie

Klaar voor de toekomst

Bel mij!

Meer informatie over Digi-E-Backup? Maak een afspraak!